Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

De unde pot cumpara o paleta

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• De unde pot cumpara o paleta

Salutare,

Sunt amator in ceea ce priveste tenisul de masa, am jucat cu palete de 25-30lei, vreau sa imi cumpar o paleta mai buna care sa ma ajute mai mult la "tras". Am un buget de aprox. 250 lei.
    De unde as putea cumpara ceva mai bun.

Va multumesc!

vezi aici http://www.tenisdemasa.ro/forum/show...cesorii-gt-etc ,vorbeste cu d-nul L33O sau mai cauta prin zecile din anunturi de pe forum.
    Bafta!!
    Blade Buterfly Apolonia Tiago
    FH Tenergy 80
    BH Tenergy 05 FX

Comentariu

Tinand cont ca sunt incepator, m-am gandit ca mi-ar prinde bine ceva allround. Am citit pareri, idei de pe forumuri si as alege ceva intre:
      Lemn:
      Yasaka Sweden Extra http://www.vivasportshop.ro/product-...tra--1757.html
      Donic Burn ALL+ http://www.vivasportshop.ro/product-...-all--871.html

Fata:
      Fata Yasaka Mark V M2 http://www.vivasportshop.ro/product-...v-m2--577.html
      Ce nu prea imi dau seama, este o singura fata sau sunt doua?

Ce credeti ca ar fi mai potrivit?
      Mi s-ar potrivi altceva?

Multumesc!

Comentariu

Sunt locati in Brașov unde se intalnesc pasionati de tenis,ar trebuii sa iei legatura cu acestia,acolo ai putea incerca diferite lemne si fete,dupa care sa te ghidezi,bafta.

Comentariu

uite eu asta mi-am luat,
          http://www.tt-shop.ro/my-1st-butterf...sriver-fx.html
          si e destul de ok pt incepatori , fetele sunt bune , lemnul e allaround mai slabut dar merge pentru un pret destul de rezonabil
          Tot mai ești pasionat de ierburi, de plante, de culturile de tot felul?

Comentariu

Vezi ceva lemne aici http://www.tenisdemasa.ro/forum/show...ne-fete-second.
            Fetzele alese de tine sunt ok dar e una la banii aia
            Bafta la cautare.
            FH Tenergy 80
            BH Tenergy 05 FX

Comentariu

Am eu una uite in anunturile mele.lemn joola eagle speed ,fete donic bluefire m1 si xiom sigma.0734 320 923.mihai.
              BLADE:JOOLA KOOL
              FH: Acuda Blue P1Turbo
              BH:Tenergy 05fx

Comentariu

Postat în original de guttuso Vezi post
                Tinand cont ca sunt incepator, m-am gandit ca mi-ar prinde bine ceva allround. Am citit pareri, idei de pe forumuri si as alege ceva intre:
                Lemn:
                Yasaka Sweden Extra http://www.vivasportshop.ro/product-...tra--1757.html
                Donic Burn ALL+ http://www.vivasportshop.ro/product-...-all--871.html

Fata:
                Fata Yasaka Mark V M2 http://www.vivasportshop.ro/product-...v-m2--577.html
                Ce nu prea imi dau seama, este o singura fata sau sunt doua?

Ce credeti ca ar fi mai potrivit?
                Mi s-ar potrivi altceva?

Multumesc!
                Recomand cu mare incredere fetele Yasaka Rakza 7 soft. Sunt foarte bune!
                Nittaku Acoustic
                FH - Xiom Omega V Tour
                BH - Xiom Omega V Tour

Comentariu

Postat în original de marian oancea Vezi post
                  Recomand cu mare incredere fetele Yasaka Rakza 7 soft. Sunt foarte bune!
                  Daca omu e cam incepator, nu i-as recomanda r7, nu sunt fețe pentru incecepatori, parerea mea si sa nu faci greseala sa pui fețe diferite la FH si la BH.
                  FH Tenergy 80
                  BH Tenergy 05 FX

Comentariu

Pe ce lemn crezi ca s-ar preta mai bine Yasaka Rakza 7 soft: Yasaka Silverline All Wood sau Yasaka Sweden Extra?

Comentariu

Postat în original de Nomak Vezi post
                      Daca omu e cam incepator, .......... sa nu faci greseala sa pui fețe diferite la FH si la BH.
                      Off topic..
                      Nu inteleg de ce ar fi o greseala sa puna fete diferite pe FH si BH...mecanica loviturilor de FH si BH difera mult, mai intervine si stilul si nivelul de joc, etc...ar fi o discutie mai lunga, dar nu asta e subiectul aici...

On topic...
                      Uite si aici http://www.tenisdemasa.ro/forum/show...oola-Rhyzm-375 o propunere interesanta...si lemnul, si fetele arata mai mult decat bine
                      Ultima editare de gabikr; 27.feb.2016, 14:25.
                      Lemn: XIOM Vega Pro FL /Fh: Tenergy 05 /Bh: Stiga Calibra LT spin
                      Lemn: Butterfly Innerforce ZLC FL /Fh: Tenergy 80 /Bh: Xiom Vega Europe
                      Lemn: Butterfly Mizutani Jun FL /Fh: Tenergy 80 /Bh: Tenergu 80 FX

Comentariu

Ma gandesc la
                        Lemn: Yasaka Silverline All Wood
                        FH: Rakza 7 Soft
                        BH: Rakza 7

Sper ca nu imi va crea probleme de acomodare atat acum cat si mai tarziu cand o sa vreau ceva mai rapid.

Comentariu

Ma gandesc la
                          Lemn: Yasaka Silverline All Wood
                          FH: Rakza 7 Soft
                          BH: Rakza 7

Sper ca nu imi va crea probleme de acomodare atat acum cat si mai tarziu cand o sa vreau ceva mai rapid.
                          In situatia in care FH este mai putin eficient decat BH, adica mai moale, lent, in control, atunci e ok 7 soft pe FH...altfel, daca vrei decisiva sa o dai cu FH, recomand rakza 7 normala pe FH, nu pe BH, si varianta soft pe rever...
                          Lemn: XIOM Vega Pro FL /Fh: Tenergy 05 /Bh: Stiga Calibra LT spin
                          Lemn: Butterfly Innerforce ZLC FL /Fh: Tenergy 80 /Bh: Xiom Vega Europe
                          Lemn: Butterfly Mizutani Jun FL /Fh: Tenergy 80 /Bh: Tenergu 80 FX

Comentariu

Voi tine cont de sfatul d-voastra. Insa nu sunt multumit 100% daca fac o alegere buna in ceea ce priveste lemnul (Yasaka Silverline All Wood sau Yasaka Sweden Extra)

Comentariu

aveti in vedere ca o sa iasa o paleta GREA . si un incepator in primul rand se obisnuieste greu cu o paleta de genul asta, cu fete rakza 7, ten 05 , etc . o paleta hoby are ~ 165 grame si una cu fetele alea trece de 180 ..

iti recomand 2 fete bluefire Jpo3 . de 1.8 au control f mult si un lemn Off- .lemnele all+ vibreaza f mult, si au de multe ori centru de greutate aiurea . pe langa faptul ca au control f bun, o sa te ajute si la tras, pentru ca au un throw mediu.

Comentariu

nici nu ai cum sa fii multumit... in mod normal o sa ai parte de multe(zeci) de schimbari in setup-ul ideal.
                                Asta e inceputul doar... ca si o parere stricta despre cele doua lemne, alege sweden extra
                                JOOLA Zelebro
                                FH Joola Rhyzer Pro 45
                                BH Joola Rhyzer Pro 45

Comentariu

Voi tine cont de sfatul d-voastra. Insa nu sunt multumit 100% daca fac o alegere buna in ceea ce priveste lemnul (Yasaka Silverline All Wood sau Yasaka Sweden Extra)
                                  daca alegerea nu e buna o puneti la vanzare si deveniti vanzator pe forum.Daca vreti sa fiti mai sigur mergeti la o sala unde exista un antrenor sau jucatori cu experienta si ei va vor indruma in functie de stilul si nivelul dvs. Dupa ce avansati in acest sport incepeti iar cheltuielile pe materiale.Se cheltuie in acest sport dar se merita.
                                  Victas V22 DE blue 2.0
                                  Victas Koji Matsushita Special
                                  Victas Curl P1V black1.5

Comentariu

Eu te-as fatui sa-ti comanzi un lemn la domnul Levi,ceva de control pentru inceput si sa joci cu cineva mai experimentat,sa inveti loviturile si dupa poti sa treci la palete mai rapide daca o sa ai un joc de atac.Si fete ceva fete mai moi,pt control sa cauti.

Comentariu

Postat în original de alexandru29 Vezi post
                                      aveti in vedere ca o sa iasa o paleta GREA . si un incepator in primul rand se obisnuieste greu cu o paleta de genul asta, cu fete rakza 7, ten 05 , etc . o paleta hoby are ~ 165 grame si una cu fetele alea trece de 180 ..

iti recomand 2 fete bluefire Jpo3 . de 1.8 au control f mult si un lemn Off- .lemnele all+ vibreaza f mult, si au de multe ori centru de greutate aiurea . pe langa faptul ca au control f bun, o sa te ajute si la tras, pentru ca au un throw mediu.
                                      Un lemn OFF- fata de un lemn ALL+ nu este mai greu de controlat de un amator?

- - - Actualizat - - -

Postat în original de Space Vezi post
                                      Eu te-as fatui sa-ti comanzi un lemn la domnul Levi,ceva de control pentru inceput si sa joci cu cineva mai experimentat,sa inveti loviturile si dupa poti sa treci la palete mai rapide daca o sa ai un joc de atac.Si fete ceva fete mai moi,pt control sa cauti.
                                      Nu stiu cine este d-nul Levi.

Comentariu

sa nu dai gres poti alege lemnul Nittaku Septear sau Butterfly primorac. Eu dupa doi ani de incercari de fel-de-fel de lemne am stagnat la asa ceva(nittaku). E pentru incepatori(ca si mine de altfel)
                                        . Daca pui si fete rakza 7 soft e perfect. Dupa un an de zile cu acest setup poti incerca alte lemne sau fete mai rapide.
                                        JOOLA Zelebro
                                        FH Joola Rhyzer Pro 45
                                        BH Joola Rhyzer Pro 45

Comentariu

Postat în original de Pinzar Alin Vezi post
                                          sa nu dai gres poti alege lemnul Nittaku Septear sau Butterfly primorac. Eu dupa doi ani de incercari de fel-de-fel de lemne am stagnat la asa ceva(nittaku). E pentru incepatori(ca si mine de altfel)
                                          . Daca pui si fete rakza 7 soft e perfect. Dupa un an de zile cu acest setup poti incerca alte lemne sau fete mai rapide.
                                          Cu ce este mai prejos Yasaka Silverline All Wood fata de Nittaku Septear, sau pentru ce/cine se preteaza Yasaka Silverline All Wood?

Comentariu

Yasaka Silverline All Wood , are un strat ext cam dur. septear e un lemn consacrat, destul de bun. cauta un lemn cu ext limba, e intre koto si hinoki ca duritate si simt

Comentariu

Procesare...
                                            X