Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Vand lemn nou Butterfly Michael Maze OFF (ALC)
Adună
Acest topic este închis
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
organizator local
- 28.feb.2016
- 3211
- Piatra Neamț
- 49
Likes given: 4673Likes received: 1893
sal poti pune si poze k tenergy 05 fx 1,9 msPrimorac carbon tamca 5000 / Sardius tamca 5000
fh tenergy 05
bh rakza 7 soft
Fetele sunt noi, nu stiu ce poze sa pun, buretele e nou, topsheetul e nou, taiate perfect pe marime standard.Lemn: HM Blades X-Solis
Forehand: Tibhar MX-S
Rever: Tibhar MX-S
Comentariu
Postat în original de husarul Vezi postVand doua fete Tenergy 05fx, grosime 1.9, ca noi, taiate pe un lemn Nittaku Acoustic Carbon, nejucate, buretele fara lipici si neafectat absolut deloc, fetele sunt fara niciun fel de uzura doar ca sunt taiate. O sa revin maine si cu poze. Le-am cumparat de la BTy Romania in urma cu vreo 2 luni si au fost pe un lemn de rezerva cu care nu am jucat si pe care l-am dat.
200 ron bucata.
tel O741.272O94
StimăVictas V22 DE blue 2.0
Victas Koji Matsushita Special
Victas Curl P1V black1.5
Comentariu
Imi cer scuze, am uitat ca am scris ca revin cu poze. Insa nu sunt primele materiale vandute pe forum, nu cred ca se poate plange cineva ca am vandut ceva care arata diferit de cum am zis, dimpotriva.
Am adaugat cateva poze cu fetele (topsheetul). Nu am facute cu buretele si acum e noaptea si nu ar iesi ok. Buretele insa este intact.
Postat în original de phill Vezi postPuteți sa puneți și poze mai ales ca a-ti promis
Stimă
Lemn: HM Blades X-Solis
Comentariu
Nu pentru mine că eu stiu ca vindeți produse bune ci pentru alții care sunt începători pe forum si nu vă cunosc.Victas V22 DE blue 2.0
Victas Koji Matsushita Special
Victas Curl P1V black1.5
Comentariu
S-au vandut ambele fete. MultumescLemn: HM Blades X-Solis
Comentariu
Valabil lemnul Michael Maze.
- - - Actualizat - - -
... din prima postareLemn: HM Blades X-Solis
Comentariu
Actualizat. Adaugat un anunt cu o paleta noua ieftina.Lemn: HM Blades X-Solis
Comentariu
poze cu setup-ul Kokutaku??blade : Xiom Hayabusa Z; fh Donic Bluestorm Pro; bh Donic Bluestorm Z2
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 20:40.Procesare...X
Comentariu