Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Primele trei locuri de unde?La amatori primii 4 soft iar la open iarba= Mostovoi si Caloianu sandwich,asa ca nu mai dramatizati.Oricum ati jucat foarte bine..felicitari.
Eee
Ia mai verifica tu odata
Eu am jucat cu toti
Cica zicea unu ca nu vreau sa supar
Ete eu vreau
Nota mea
2 cu scarba
Sincer
Corect
Corespunzstor
Aferent
Mai nene mah
Eee
Ia mai verifica tu odata
Eu am jucat cu toti
Ete eu vreau
Nota mea
2 cu scarba
Sincer
Corect
Corespunzstor
Aferent
Mai nene mah
Sent
Eu am verificat si asa este cum am scris...Cred ca sunteti prea exigent cu dumneavoastra.
"Dc locul unu la open a avut iearba , sandwich soft michael Jackson sau slash "
De ce nu?
Nu avem motive sa va declaram persoana non grata deocamdata,mai ales ca sunteti simpatic...Calmati va ,noaptea e un sfetnic bun.
Felicitari castigatorilor:La open Caloianu Iuliana (cu sandwich ul ala Michael Jackson;slash,disco) si Sorescu Mircea la amatori(care joaca saracul cu o singura fata impotriva tuturor).Dar in special vreau sa-l felicit pe Dan Sarbu care este la prima medalie din cariera.
Felicitari tuturor
Gata cu caterinca
Ma bucur ca am ajuns la turneu si sper din tot sufletul sa ne vedem sanatosi si la anul in aceeasi locatie
Totusi
As vrea sa apara o noua fața: Mc Hammer
Care sa bata toate yiearbele de pana acum
Iti multumesc Lucian! Felicitari pentru inca un turneu reusit; Multumiri si Adrianei pentru tot ce face pentru noi.
.. eu am avut "bafta" de data asta - un culoar favorabil m-a adus pe locul 3.
Felicitari tuturor concurentilor! A fost un turneu deosebit de disputat, mai ales in Inferioare.
Tot respectul pentru Constantin Teodor, din București, jucator foarte bun de Open, care prin prezenta lui a ridicat valoarea turneului si totodata interesul fata de competitie.
Eee
Ia mai verifica tu odata
Eu am jucat cu toti
Ete eu vreau
Nota mea
2 cu scarba
Sincer
Corect
Corespunzstor
Aferent
Mai nene mah
Dar va rog sa ma puneti persona non grata
Dc locul unu la open a avut iearba , sandwich soft michael Jackson sau slash
Mai non-gratule, mai Maical Jacson modern al tenisului de masa, daca nu-ti convine erburili stai acasa, ramai la piureul de cartofi, ca-i soft si faci ce vrei cu el, si nu mai polua topicurile cu nemultumirile vis-a-vis de colegii care joace cu materiale. Ce tot te vaiti ca o baba, credeai ca vii la Ploiești si-i zapacesti pe toti?
Fa-ti vreme in timpul saptamanii si vino la Progresul sa pui osul la munca si sa te antrenezi cu Marian Bogdan sau altii si o sa vezi ca nu mai e asa de greu, fetito... Suna-ma, te ajut cu mare drag.
Bogdanel, Victor Sencu e un simpatic, n-a deranjat pe nimeni. Are un joc frumos si te poate bate numai din "serve".
..Am o propunere pentru el: scoatem ierbarii la urmatorul turneu (ii decalificam, nu-i primim in sala, ii amemenintam..) dar il punem pe Sencu sa joace cu Mircea Sorescu in inferioare, superioare si eventual in eliminatorii.
PS.
Te felicit ca ai avut curajul sa te duci singur la Turneul de la Giurgiu, si vad ca te-ai descurcat onorabil.
Bogdanel a scos coltzii
Mersi ptr sfaturi
Desi nu ti impartasesc ideile am sa tin cont de ele
In decursul timpului cate meciuri mi ai luat la antrenamente?
Am zis eu ceva vreodata de tine?
Acum inteleg de ce se plang toti de materiale si ierburi..din cauza nestiintei lor...dau un exemplu pe burca valentin...sau horia nitescu..(cu ei am jucat) care nu le.a pasat de iarba..m.au batut fara drept de apel!
Bogdanel, Victor Sencu e un simpatic, n-a deranjat pe nimeni. Are un joc frumos si te poate bate numai din "serve".
..Am o propunere pentru el: scoatem ierbarii la urmatorul turneu (ii decalificam, nu-i primim in sala, ii amemenintam..) dar il punem pe Sencu sa joace cu Mircea Sorescu in inferioare, superioare si eventual in eliminatorii.
PS.
Te felicit ca ai avut curajul sa te duci singur la Turneul de la Giurgiu, si vad ca te-ai descurcat onorabil.
As intra si eu cu placere in jocul de tachinare dintre colegii mei din Targoviște, dar am de remarcat ceva mult mai serios. Am urmarit-o cu interes maxim pe Caloianu Iuliana. Am remarcat pe langa talent si precizie si multa modestie. Concluzia mea a fost ca a vorbit putin si a realizat foarte mult. Va sfatuiesc sa faceti si voi la fel. Felicitari Iulina.
Ii transmit felicitari si prietenului meu Sarbu Dan.
"Edy Alexman;294777]Acum inteleg de ce se plang toti de materiale si ierburi..din cauza nestiintei lor...dau un exemplu pe burca valentin...sau horia nitescu..(cu ei am jucat) care nu le.a pasat de iarba..m.au batut fara drept de apel!"
Mai Edy Alexman......! De cand ti-ai pus "SUPER BLOCK" ai inceput sa dai la "geoale"? Putina modestie nu ti-ar strica!
"Edy Alexman;294777]Acum inteleg de ce se plang toti de materiale si ierburi..din cauza nestiintei lor...dau un exemplu pe burca valentin...sau horia nitescu..(cu ei am jucat) care nu le.a pasat de iarba..m.au batut fara drept de apel!"
Mai Edy Alexman......! De cand ti-ai pus "SUPER BLOCK" ai inceput sa dai la "geoale"? Putina modestie nu ti-ar strica!
Nu dau la "geoale" pentru ca joc cu SUPER BLOCK...mai degraba se vad antrenamentele aproape zilnice dl cristi! Stima
PS.
Dane, sa stii ca toti care au fost la Giurgiu au scapat teferi, nimeni nu s-a atins de ei , asa ca poti veni si tu data viitoare fara frica.
Comentariu