Stie cineva care ar fi fetele OFF+ si in acelasi timp usoare?!
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Fete rapide usoare
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
organizator local
- 02.feb.2010
- 1746
- Sinpaul, Mureș
- 44
Likes given: 11Likes received: 54
Fete rapide usoare
Lemne: DHS Hurricane Long W968
FH: DHS Hurricane Neo 3 nationala blue sponge 2,1/ 40
BH: Tibhar MxP 2,0Taguri: Nimic
Fetele Bryce Speed erau destul de usoare.
Bryce High Tension s-ar putea sa fie la fel de usoare si, probabil, mult mai rapide.
De asemenea, Stiga Calibra LT erau rapide si destul de usoare.
Totusi, trebuie sa tii cont ca aceste fete fac spin mai mic.
Depinde si ce inseamna usoare. Un raport bun greutate/viteza au si Donic Baracuda si Nittaku Fastarc G1 la 2.0 ... in general sub 45 grame taiate 150/155.
Comentariu
organizator local- 02.feb.2010
- 1746
- Sinpaul, Mureș
- 44
Postat în original de vladc Vezi postDepinde si ce inseamna usoare. Un raport bun greutate/viteza au si Donic Baracuda si Nittaku Fastarc G1 la 2.0 ... in general sub 45 grame taiate 150/155.Lemne: DHS Hurricane Long W968
BH: Tibhar MxP 2,0
Comentariu
Fetele de la Joola sunt usoare.Sau cel putin asa am citit in cateva review-uri.Nittaku septear black tag/baracuda/baracuda
"Si cand va veni dusmanul/Sa va ia pamant de drept/Romani,scuturati gorunul/Din mormant sa ma destept!" Avram Iancu
Comentariu
Postat în original de krisztalori Vezi postBaracuda am avut si eu si mi s-a parut mai grea, G 1 nu stiu.Nittaku Violin Fastarc G-1 / Fastarc S-1
Comentariu
Toate fetele cu burete tare (deci dens) sunt grele. Grosimea mai mica reduce din greutate.
Am uitat sa mentionez ca fete usoare Victas V>01 (simpla). Sunt, probabil, printre cele mai usoare fete destul de rapide (nu sunt chiar OFF+), dar, pe de alta parte, nici Baracuda nu sunt (nici OFF+, nici usoare).
Victas V01 sunt rapide, dar nu extreme, fac spin, dar nu extrem si au un control bun. Foarte versatile, fac de toate, dar nu exceleaza la nimic.
Comentariu
organizator local- 02.feb.2010
- 1746
- Sinpaul, Mureș
- 44
De Rakza 9 ce ziceti?! .. legat de greutate. Sau de Tibhar MX P?Lemne: DHS Hurricane Long W968
BH: Tibhar MxP 2,0
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 19:27.Procesare...X
Comentariu