Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Rog atat pe domnii inscrisi deja ( O punctari Amatur , cam vreo zece), cat si pe cei din lista de asteptare sa-si exprime ferm optiunea de participare. Multzumesc frumos.
Blade : Dr. Neubauer Phenomenon
FH : Donic Blue Star A 2
BH : Dermaterialspezialist Kamikaze
buna seara.pentru ca am fost delegat pentru a arbitra o alta competitie in week-end, sunt nevoit sa ma retrag.distractie placuta tuturor si sa ne revedem cu bine.
Am hotărât să suplimentam cu 2 mese ,deci vor mai intra 12 participanți de pe lista de așteptare la amatori.Numărul de jucatori la open rămâne același.
Multumim organizatorilor pentru generozitatea de a suplimenta numarul de mese! Din motive obiective se retrag Preda Gheorghe si Preda Daniel. Spre bucuria colegilor din Cocorastii Mislii, primii sub linie pe lista de asteptare, Olaru si Grigore!, acum vor intra pe tablou. Din pacate, eu nu pot ajunge sa revad multi prieteni din marea familie amatur, din motive...gospodaresti! Bafta tuturor si mult succes in organizare, in special lui Lucian Bozga si domnului Bodeanu!!!
Prezent si eu, Vasile Gelu, București, Open (cu rugamintea de a-mi accepta retragerea maine, ora 12,00 daca apar schimbari in programul meu). Multumesc,
Buna ziua ,
Deoarece persoana care urma sa ne asigure transportul in orasul dvs a fost convocata la serviciu , maine , 19.03 .2016 va rugam sa ne acceptati retragerea din concurs a urmatorilor : Uzuneanu Costica , Ionita Valentin , Florea Gigi - toti din Galați .
Va multumim pt intelegere . Cu stima
Comentariu