Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Buna ziua
Este permis cu iyiearbele, yierburyile, mushamalele sau orice alt instrument de jecmaneala, jepcuiala sau parangjelie?
Sent
Da, prietenul meu, elefatul, este permis cu orice fata, chiar si data cu ulei si coapta la microunde...deci poti sa-ti instalezi ce doresti tu pe baț...
- este vorba de aceeasi persoana? ... s-a mai intamplat sa fie vorba de tata si fiu, asa ca este nevoie cateodata de o confirmare pentru a uni inregistrarile ..
TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Da, este aceeasi persoana. Pana prin 2013 a fost activ in Amatur, apoi am luat o pauza destul de mare pana de curand. Multumesc frumos.
Ai fost introdus ca jucator nou inainte de actualizarea clasamentului. Dupa actualizare a aparut inregistrarea turneului de la Baicoi.
La urmatoarea actualizare a inscrierilor va aparea inregistrarea corecta.
Imi poti da un link,te rog,ca nu gasesc.Nu imi apare.Te rog mult!
Din pacate, sansele tale de participare la acest turneu sunt minime.
Turneul este unul special (notat ca A+) si au prioritate jucatorii cu vechime si cu puncte deja acumulate. Vor fi, insa, foarte curand si multe turnee la care te vei putea inscrie.
Stiu acest lucru,insa merita sa incerc,chiar daca sunt sanse minime.Nu cunosc foarte bine site-ul si as vrea sa stiu unde sa caut cand sunt acceptat.La un moment dat,cu singuranta voi avea si eu o sansa.Ma puteti ajunta?Va multumesc mult!
Stiu acest lucru,insa merita sa incerc,chiar daca sunt sanse minime.Nu cunosc foarte bine site-ul si as vrea sa stiu unde sa caut cand sunt acceptat.La un moment dat,cu singuranta voi avea si eu o sansa.Ma puteti ajunta?Va multumesc mult!
?n cateva minute voi posta inscrierile pana in acest moment in pagina 1 a acestui site si chiar si in aceasta pagina si iti vei verdea numele .
Putintica rabdare!
Comentariu