Kantor Imre-Zoltan se retrage.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Turneu A+ București - Toptenis Arena 2-3 aprilie 2016
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 9 (0 members and 9 guests)
-
organizator turnee
- 02.iun.2013
- 7669
- Odorheiu Secuiesc
- 47
Likes given: 2Likes received: 5
Postat în original de oprea florin Vezi postAm si eu o nelamurire:la inscrierea in cadrul unui turneu A+ se tine cont de locul din clasament sau de MP?Eu unul stiam ca la inscriere se tine cont de clasament si la alcatuirea grupelor inferioare se tine cont de MP
Cu MP-ul insa depinde de decizia organizatorului, anuntata in primul post (poate sa fie MP sau traditionalul "dupa clasament").FH: Butterfly Tackiness Matsushita Pro Model BH: Dr. Neubauer Diamant
Tel : 0742 257 995
Comentariu
Echipa AmaTur- 30.dec.2005
- 6858
- București
- 65
Likes given: 263Likes received: 735
Postat în original de oprea florin Vezi postBuna seara!
Am si eu o nelamurire:la inscrierea in cadrul unui turneu A+ se tine cont de locul din clasament sau de MP?Eu unul stiam ca la inscriere se tine cont de clasament si la alcatuirea grupelor inferioare se tine cont de MP,credeti ca m-ati putea lamuri in aceasta privinta?Multumesc frumos!
In cazul lui Luca, se poate inscrie la categoria <12p sau poate va primi un wild card din partea organizatorilor.
Comentariu
Postat în original de Dan2 Vezi postLa turneele A+ se tine cont de clasament, dar, daca numarul de locuri este completat, prioritate au jucatorii cu punctaj corespunzator categoriei.
In cazul lui Luca, se poate inscrie la categoria <12p sau poate va primi un wild card din partea organizatorilor.
Comentariu
senior- 28.mar.2016
- 1004
- București
- 46
Likes given: 243Likes received: 613
Si sa inteleg ca noii veniti ca mine nu prea au sanse sa intre in acest concurs? Cand pot afla daca am sanse sa intru? Sa vin totusi sambata la sala? Si daca da, pe la ce ora?Blade: Butterfly Lin Yun-Ju Super ZLC
Fh: Butterfly Glayzer
Bh: Butterfly Glayzer 09C
Comentariu
Echipa AmaTur- 30.dec.2005
- 6858
- București
- 65
Likes given: 263Likes received: 735
Postat în original de Constantin Sursilov Vezi postSi sa inteleg ca noii veniti ca mine nu prea au sanse sa intre in acest concurs? Cand pot afla daca am sanse sa intru? Sa vin totusi sambata la sala? Si daca da, pe la ce ora?
Comentariu
Echipa AmaTur- 21.apr.2014
- 9829
- Nedelea,PH
- 42
Likes given: 10199Likes received: 4629
Fratila Robert-Filipesti Targ-AvansatiFH:Butterfly-Tackiness Drive 1.7mm
BLADE: Gewo Clasic-ALL+/Joola Air Fibre
BH:Stiga Energy Absorber
Comentariu
La categoria Avansati se inscriu din Curtea de Argeș:
Stan Catalain
Zavricescu Geo.Blade: Viscaria, FL
fh: T05, 2,1 mm, black
bh: T05, 2,1 mm, red
Comentariu
se retrag de la incepatori, Chiriac Marius si Tocariu Sebastian,
mult succes tuturor participantilor.
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 10:25.Procesare...X
Comentariu