Din Piatra Neamț: Burghelea Florin- incepatori si Dumitrescu Dan- open.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Turneu A+ București - Toptenis Arena 2-3 aprilie 2016
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)
-
se retrage Oancea Marian.Multumesc!Nittaku Acoustic
FH - Xiom Omega V Tour
BH - Xiom Omega V Tour
Comentariu
Aron Darie - Sibiu - OPENButterfly Michael Maze Arylate
BH Tibhar Speedy Soft / FH Joola Maxxx
Comentariu
organizator local- 12.ian.2015
- 823
- Rm, Valcea
- 49
Likes given: 3Likes received: 67
?n situatia in care,pana la ULTIMA actualizare a listelor nu prind loc la avansați,rog transferul meu la începători.Cu mulțumiri Lupsa Bogdan din Rm Valcea.
Comentariu
bună ziua,
Maciuceanu Claudiu este pe lista de așteptare la amatori. Dacă nu prinde loc acolo, rog transferare la începători, mulțumesc.One man can be more cunning than another, but not more cunning than everybody else.
(Benjamin Franklin)
Comentariu
Citat Postat în original de oprea florin Vezi post
Buna seara!
Am si eu o nelamurire:la inscrierea in cadrul unui turneu A+ se tine cont de locul din clasament sau de MP?Eu unul stiam ca la inscriere se tine cont de clasament si la alcatuirea grupelor inferioare se tine cont de MP,credeti ca m-ati putea lamuri in aceasta privinta?Multumesc frumos!
Postat în original de Dan2 Vezi postLa turneele A+ se tine cont de clasament, dar, daca numarul de locuri este completat, prioritate au jucatorii cu punctaj corespunzator categoriei.
In cazul lui Luca, se poate inscrie la categoria <12p sau poate va primi un wild card din partea organizatorilor.
Am rugamintea ca in cazul in care Oprea Luca-Andrei nu prinde un loc pe lista de la avansati(momentan este pe lista de asteptare) si nici nu va primi un wild card din partea organizatorilor,sa-l transferati la categoria open.Multumesc frumos!
Comentariu
senior- 30.mar.2016
- 291
- Tecuci
- 35
Likes given: 99Likes received: 111
buna ziua in caz de nu sunt acceptat la avansati va rog daca este loc sa ma inscrieti la incepatori.Bejan Alexandru Tecuci ,va multumesc
Comentariu
Eduard Curelariu - incepatori
- - - Actualizat - - -
Eduard Curelariu - incepatoriwww.*************
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 15:48.Procesare...X
Comentariu