Constantin Sandu, București, incepatori
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Turneu A+ București - Toptenis Arena 2-3 aprilie 2016
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 40 (0 members and 40 guests)
-
Înțelept
- 01.apr.2009
- 6058
- Brașov, Romania, Romania
- 66
Likes given: 29Likes received: 43
Poate ar fi momentul si separarea Openului in 2 categori,cum s-a reusit la amatori cu incepatori si avansati,cred ca e timpul sa se faca aceasta separare a openistilorin MP 19-26 respectiv MP 26+.
ACESTE PROPUNERI AU MAI FOST .
Dar cred ca nu au fost analizate cu seriozitate si ar duce la o ATRACTIVITATE a participantilor.
Mai ales ca se v-a desfasura in zile diferite ar mai aparea 72 locuri de participare.
O PROVOCARE
Care ar merita incercata, va rog nu aruncati cu pietre.
Comentariu
Postat în original de Antal Denes Vezi postPoate ar fi momentul si separarea Openului in 2 categori,cum s-a reusit la amatori cu incepatori si avansati,cred ca e timpul sa se faca aceasta separare a openistilorin MP 19-26 respectiv MP 26+.
ACESTE PROPUNERI AU MAI FOST .
Dar cred ca nu au fost analizate cu seriozitate si ar duce la o ATRACTIVITATE a participantilor.
Mai ales ca se v-a desfasura in zile diferite ar mai aparea 72 locuri de participare.
O PROVOCARE
Care ar merita incercata, va rog nu aruncati cu pietre.Poți vorbi neintrebat dar nu intreba nevorbit.
Comentariu
Bobi Mării Andrei- avansati
Trimis de pe al meu Orin QS folosind TapatalkBlade: Timo Boll ALC
Fh:Palio AK 47 Red
Bh:Palio AK 47 Red
Comentariu
senior- 13.oct.2011
- 207
- Târgoviște, Dâmbovița, Romania
- 31
Likes given: 0Likes received: 1
Safta Alexandru Targoviște Avansati!Fh: Xiom Vega Europe(Friend Advice) )
Blade: Back To Kreanga.... Kreanga Carbon
Bh: Xiom Vega JAPAN.. (my pasion)
Comentariu
Buna ziua ,
Rugam pt inscriere , Florea Gigi - avansati ; Uzuneanu Costel -avansati ; Ionita Valentin - avansati sau open .
Cu multuimiri
Comentariu
Buna seara,
Vă rog frumos sa vă g?ndiți si la cei ca mine. Imi este imposibil să vin duminica la turneu, a doua zi la 6,30 trebuie sa fiu la munca si nu-mi permit sa ma duc obosit. Si al 2-lea inconvenient pentru multi colegi este transportul care se leaga intre prieteni. Cunosc persoane care sunt in familie si care unul este "openist" iar celalalt "incepator" si nu cred ca isi permit sa stea doua zile in București.
Poate mai analizati situatia si reveniti la formatul ultimului A+, si care a multumit pe majoritatea colegilor.
Sper sa existe intelegere.
O seara buna!Blade - Butterfly Zhang Jike Super ZLC
FH - Butterfly Tenergy 05 FX
BH - Butterfly Tenergy 05 FX
Comentariu
organizator local- 04.apr.2010
- 4715
- Cluj-Napoca, Romania
- 50
Likes given: 264Likes received: 329
Din dej suntem 2 la open si unul la amatori care vine de la baia mare trebuie sa venim de vineri si sa stam sambata prin oras si sa jucam duminica iar seara sa plecam inapoi ,avem drum de 8 ore si dimineata la munca iar soferul vine de la baia mare deci dupa ce ne lasa la dej mai are de mers inca 90 km deci e f f greu daca se poate e mai bine sa fie sambata open si amatori si eventual fara incepatori,sau sa joace incepatorii duminica !!DAN UNIVERSAL balustrade din inox &confectii metalice fier forjat!http://danuniversal.000space.com/ vezi aici!
Comentariu
Dar de ce crezi ca începătorii nu au servici?
Sent from my iPhone using TapatalkT05-ALC-T05
Adrian Gorum
Comentariu
organizator principal- 09.feb.2015
- 1461
- Navodari
- 56
Likes given: 1889Likes received: 782
Nu e rea ideea sa joace incepatorii duminica de dimineata.
Sunt mai putini, astfel competitia se incheie mai devreme.
Comentariu
Varianta cea mai buna ar fi sa se organizeze concursurile pentru toate categoriile sambata si solutia cea mai buna ar fi sa se gaseasca si o a doua sala pentru a putea participa un numar cat mai mare la toate categoriile.
Cred ca sunt in asentimentul tuturor impatimitilor acestui sport ca DUMINICA e o zi lasata totusi pentru odihna,familie,reculegere.....
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 06:25.Procesare...X
Comentariu