voin doru, bucuresti, avansati
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Turneu A+ București - Toptenis Arena 2-3 aprilie 2016
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 36 (0 members and 36 guests)
-
One man can be more cunning than another, but not more cunning than everybody else.
(Benjamin Franklin)
organizator principal- 09.feb.2015
- 1461
- Navodari
- 56
Likes given: 1889Likes received: 782
Depinde de cine este lasata Duminica pentru odihna.Daca privim calendarul ortodox , este prima zi din saptamana. Sambata a fost lasata ca zi de odihna de creatorul universului.
Am postat gresit. Am vrut sa i raspund Dlui Dacian Cotca .Scuze de eroare
Comentariu
"Nu e rea ideea", daca-i asa, sa va odihniti Sambata si sa jucati Duminica. Fiti consecvent d-le Silvinio! Si perseverent...cititi toate calendarele.
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk"Be your self, everyone is already taken"- Oscar Wilde
Comentariu
organizator principal- 09.feb.2015
- 1461
- Navodari
- 56
Likes given: 1889Likes received: 782
Postat în original de Dan12 Vezi postDomnul Dacian Cotca are dreptate. In credinta ortodoxa duminica este zi lasata de Dumnezeu pentru odihna.
In calendarul occidental duminica este prima zi. La romani - niciodata nu va fi.
Vin cu date concrete din manualul crestinismului Biblia :SFANTA EVANGHELIE DUPA IOAN capitolul 20:1. Iar in ziua intaia a saptamanii (duminica), Maria Magdalena a venit la mormant dis-de-dimineata, fiind inca intuneric, si a vazut piatra ridicata de pe mormant.
:EVANGHELIE DUPA MATEI capitolul 28:1. Dupa ce a trecut sambata, cand se lumina de ziua intai a saptamanii (Duminica), au venit Maria Magdalena si cealalta Marie, ca sa vada mormantul.
In toate cele 4 evanghelii din Biblia Ortodoxa aprobata de Sfantul Teoctist gasiti relatarea exacta care este prima zi a saptamanii.Ca sa fie lamaurit, nicaieri in Biblie nu veti gazi ca zi de odihna lasata de Dumnezeu Duminica.Sper ca am fost destul de explicit si pentru Dl '' superglue ''
Nu am adaugat nimic de la mine, am venit doar cu ce este scris, restul depinde de fiecare in parte ce zi tine.Sper sa nu fiu inteles gresit ca as avea ceva cu cineva anume.
Comentariu
Eu am intervenit in legatura cu ziua de odihna la romanii ortodocsi - duminica. Faptul ca este prima sau ultima zi din saptamana, eu nu ma pot pronunta; cei in masura sa dea un raspuns clar sunt teologii.
Totusi va dau dreptate in final din doua puncte de vedere:
-toti membrii Amatur trebuie sa respecte programul stabilit de Organizatorii de turnee;
-este o placere sa participi la un turneu de tenis de masă; prin joc uiti de probleme - dispare stresul acumulat in timpul saptamanii, iti reintalnsti prietenii, etc. E ca la pescuit sau ca o plecare in weekend. Totusi, oboseala drumului este o problema pentru cei care vin de departe,.. dar ei sunt mai putini, ca numar.
Comentariu
Tonciu Mihai Tascu București - începătoriDHS Skyline TG2 / Galaxy T-11+ / Friendship 729 Focus 3 Snipe
Comentariu
senior- 18.nov.2015
- 661
- Moinesti
- 57
Likes given: 81Likes received: 187
Buna ziua,
Va rog sa ne transmiteti daca aveti posibilitatea si niste oferte de cazare.
Va multumesc.
Comentariu
Hutanu Adrian, Slobozia - Incepatori. Multumesc frumos.Când vulturii tac, papagalii încep să trăncănească.
Comentariu
1979-2019- 06.feb.2011
- 450
- Brașov, Romania, Romania
- 45
Likes given: 0Likes received: 1
Buna ziua,
Din Brașov la Incepatori - Nica Daniela , la Open - Nica Ionut
Multumesc
Lemn : Nittaku Septear ; InnerForce ALC
FH: Xiom Omega IV Elite ; Joola Maxx
BH: Xiom Omega IV Elite ; Joola Maxx .... No more Anti .. Game
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 06:43.Procesare...X
Comentariu