Vand setup Zhang Jike ALC FL / Xiom Omega V Pro ( max ) + Xiom Omega V Tour ( 2 mm ) . Jucat aproximativ 5 luni, luat de nou, in stare foarte buna, fara lovituri, n-am dat jos fețele ca sa verific dar am avut grija sa nu o lovesc, fețele se prezinta astfel: Xiom Omega V Tour rosie, grosime 2 , luata de noua acum aproxim. o luna si jucata de 2-3 ori pe saptamana, stare foarte buna; Xiom Omega V Pro neagra, max. , luata de noua acum aprox. 3 luni si jucata la fel ( prezinta o julitura mica pe partea laterala, nu influenteaza jocul, am incercat sa o prind in poza, de asemenea prezinta urme de oxidare de la deget ). Pe cant nu e curatata, ce se vede este de la lipiciul pe baza de apa pe care il folosesc. De cand am lemnul am mai lipit doar odata fețe pe el doar cu lipici pe baza de apa. Pretul este de 700 lei REDUCERE 650 LEI .Pozele sunt in postul nr. 9.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Vand setup Zhang Jike ALC FL / Xiom Omega V Pro ( max ) + Xiom Omega V Tour ( 2 mm )
Adună
Acest topic este închis
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 4 (0 members and 4 guests)
-
Reducere 10 lei, Pret actualizat 250 lei, eventual schimb +/- diferența cu lemn OFF, OFF+.
- - - Actualizat - - -
Valabil, prețul este negociabil, dau la schimb cu lemn OFF, OFF+ si diferența!SK7 / T64 / T64
Comentariu
Valabil.
- - - Actualizat - - -
De actualitate
- - - Actualizat - - -
Paleta a fost dată la schimb, mulțumesc de găzduire.SK7 / T64 / T64
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 00:14.Procesare...X
Comentariu