Salutari!Cumpar CLONA BY tenergy ,05/Dau la schimb Tibhar Evolution MX-P /Red/Blake /Vreau un cauciuc ,chiar uzat ,sa vad si eu cum arata!Adresa mea -Ciobotaru Gheorghe -str. Musatini nr.23 ,bl.V2 ,sc .B ap 1 -Iași tel .o743192192. Alte variante !Consideratie -GigiC.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
CUMPAR /schimb /ofer
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
junior
- 24.ian.2015
- 97
- Fălticeni , Jud. Suceava
- 30
Likes given: 10Likes received: 0
Am o clona de tenergy 25 luata cu tot cu paleta de la cineva si sincer nu sare deloc , deoarece a fost lipita cu o tampenie de lipici nu cred ca o pot dezlipi cu buretele intact sa vezi cum merge ...
- - - Actualizat - - -
Salut cand vezi mesajul astept mp , am dezlipit fata si daca vrei iti trimit poze pe email , daca o vrei sa schimbi , astept !
Mersi anticipat !
- - - Actualizat - - -
Adresa : Tabrean Bogdan
Str. Sergent Sava Nr.8
Oras Fălticeni , judet Suceava
Cod postal : 725200
0749626367FH: XIOM VEGA PRO
LEMN : BT MAZE Advance - AN
BH : XIOM YANUS-DF
junior- 24.ian.2015
- 97
- 30
Tabrean Bogdan
Editează
Povestea e cam asa : Domnul GigiC userul care cauta o clona de tenergy a postat pe forum , eu i-am trimis fata el spunand ca-mi trimite in schimb o fata tibhar mxp !
Surpriza , cand mi-a ajuns coletul am primit o fata tibhar MX-P patrata , cu ambalajul original si tipla + o banda de cant !
Va multumesc mult si recomand cu placere produsele dumneavoastra !!!
http://s8.postimg.cc/4llg86mrl/1289...00581493_n.jpg
http://s8.postimg.cc/lkuenfxz5/1289...771305_n_1.jpgFH: XIOM VEGA PRO
Comentariu
Postat în original de Tabrean Bogdan Vezi postAm o clona de tenergy 25 luata cu tot cu paleta de la cineva si sincer nu sare deloc , deoarece a fost lipita cu o tampenie de lipici nu cred ca o pot dezlipi cu buretele intact sa vezi cum merge ...
- - - Actualizat - - -
Salut cand vezi mesajul astept mp , am dezlipit fata si daca vrei iti trimit poze pe email , daca o vrei sa schimbi , astept !
Mersi anticipat !
- - - Actualizat - - -
Adresa : Tabrean Bogdan
Str. Sergent Sava Nr.8
Oras Fălticeni , judet Suceava
Cod postal : 725200
0749626367
Poate nu stii, dar dl Gigi Ciubotaru este un bine cunoscut antrenor de tenis din Iași.
Aceasta calitate, suprapusa varstei domniei sale - 56 ani, versus varsta ta - 21 ani, cred ca ar trebui sa te faca sa reflectezi mai mult asupra folosirii persoanei a doua singular in dialogul cu persoana sa.
Nu te supara, dar a tutui o persoana care are aproape de trei ori mai multi ani, cred ca nu e firesc.
Sanatate sa avem!
Comentariu
Postat în original de GigiC Vezi postSalutari!Cumpar CLONA BY tenergy ,05/Dau la schimb Tibhar Evolution MX-P /Red/Blake /Vreau un cauciuc ,chiar uzat ,sa vad si eu cum arata!Adresa mea -Ciobotaru Gheorghe -str. Musatini nr.23 ,bl.V2 ,sc .B ap 1 -Iași tel .o743192192. Alte variante !Consideratie -GigiC.
Comentariu
junior- 24.ian.2015
- 97
- 30
Imi cer scuze dumnealui , poate aici pe forum i-am vorbit la persoana a doua dar la telefon nu cred ca stiti ce discutii am avut , eu i.am multumit domnului si imi cer scuze daca l.am jignit sau deranjat dar nu vad rostul comentariului dumneavostra deoarece noi vorbeam despre altceva !
Va multumesc si scuzati-mi deranjul !FH: XIOM VEGA PRO
Comentariu
Postat în original de Tabrean Bogdan Vezi postImi cer scuze dumnealui , poate aici pe forum i-am vorbit la persoana a doua dar la telefon nu cred ca stiti ce discutii am avut , eu i.am multumit domnului si imi cer scuze daca l.am jignit sau deranjat dar nu vad rostul comentariului dumneavostra deoarece noi vorbeam despre altceva !
Va multumesc si scuzati-mi deranjul !
Comentariu
organizator local- 05.feb.2007
- 1235
- Eforie Nord
- 56
Likes given: 203Likes received: 250
Postat în original de Tibi68 Vezi postDomnule Gigi Ciubotariu dumneata ai o problemă (chiar dacă prin faptul ai creat acest topic încerci să denaturezi o chestie care miroase urat ....duhneste chiar !!) noi cei care citim acest forum nu suntem așa naivi. ...ai putea sa rezolvi totul în două minute
Lasati omul sa-si faca numarul... ne mai amuzam si noi.Xiom -Mitzutani - Xiom
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 14:28.Procesare...X
Comentariu