Postat în original de Bogdan A
Vezi post
Postat în original de cata_60
Vezi post
Postat în original de cornelus3
Vezi post
Deoarece distribuitorul de materiale sportive prezent la turneu este firma TTShop, reprezentant Butterfly, mingile Nittaku 40+ vor fi înlocuite de mingi Butterfly G40+. (sunt mingi de ultimă generație, folosite la recent încheiatul campionat mondial, unde simbolul G = fabricat în Germania).
Cornel, te asigur că Dl. Prof. Eugen Pintrijel - organizatorul competiției - nu a avut nici o secundă în vedere titlul de Campion AmaTur atunci când a ales ca mingi de joc Nittaku 40+ (între noi doi fie vorba, domnia sa are abia 4 turnee în AmaTur, așa că mă ?ndoiesc că și-a dat seama până acum cu ce fel de mingi se joacă ), iar Rasvan Crișan de la TTShop nu mai are pe stoc nici o minge de celuloid.
Eu obișnuiam să folosesc mingi TSP și ValiGTI mi-a spus că ultimele comenzi de mingi de celuloid TSP nu i-au mai fost onorate de producător.
Cred că, încet, încet trebuie să fim conștienți că organizatorilor de turnee la va fi din ce în ce mai greu să găsească mingi de celuloid, în situația în care Japonia sistează producția de celuloid și ultimele mingi non-plastic vor mai fi produse doar în China.
Cu toate acestea, se încearcă găsirea unui stoc tampon la un club de tenis de masă. Dacă se reușește o să vă comunice Dl. Cozma, sâmbătă, la sală.
Comentariu