Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Vând produse Butterfly, Der. materialspezialist, Xiom
Adună
Acest topic este închis
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 6 (0 members and 6 guests)
-
Salutare. Fara suparare dl Phil dar ceva mi se pare in neregula cu acest lemn: exista Grubba Carbon cu fluture negru "MADE IN HUNGARY" ??!!! Ma indoiesc .... dar poate exista si nu stiu eu.Joola Panther FL, FH Tenegry 05 max negru, BH Yasaka Antipower rosie 2.0 mm
Comentariu
Cornel este simplu!
1. Este fabricat in Ungaria
2. Fluture negru (fabricat inainte de 2005)
3. J.T.T.A.A. (la standardul Japan si vandut pe piata Asiatica)
4. La o cautare simpla vei mai descoperii alte asfel de lemne.
Mulțumesc mult pentru interes!Ultima editare de phill; 02.apr.2016, 08:08.Victas V22 DE blue 2.0
Victas Koji Matsushita Special
Victas Curl P1V black1.5
Comentariu
M-ar interesa lemnul dar sincer nu am auzit de lemne Butterfly cu fluture negru făcute în altă parte decât in Japonia. Oricum si partea cu JTTA la standarde japoneze vândut pe piata japoneza dar made in Hungary inainte de 2005 mi se pare incredibil (avea Butterfly fabrică în Ungaria înainte de 2005?!). Mai studiez subiectul.Joola Panther FL, FH Tenegry 05 max negru, BH Yasaka Antipower rosie 2.0 mm
Comentariu
Pe piata din Asia nu intra nimic fara stampila JTTAA. Indiferent unde e fabricat.Victas V22 DE blue 2.0
Victas Curl P1V black1.5
Comentariu
GRUBBA CARBON FL ...350LEI IN ACEST WEEKEND!Victas V22 DE blue 2.0
Victas Curl P1V black1.5
Comentariu
Răm?ne la 350lei.Victas V22 DE blue 2.0
Victas Curl P1V black1.5
Comentariu
Joo She Hyuk..s-a vandutVictas V22 DE blue 2.0
Victas Curl P1V black1.5
Comentariu
Schimb cu vega pro sau tourVictas V22 DE blue 2.0
Victas Curl P1V black1.5
Comentariu
Geanta si husa sau vandut.
Grubba carbon valabilVictas V22 DE blue 2.0
Victas Curl P1V black1.5
Comentariu
Postat în original de CornelTT Vezi postM-ar interesa lemnul dar sincer nu am auzit de lemne Butterfly cu fluture negru făcute în altă parte decât in Japonia. Oricum si partea cu JTTA la standarde japoneze vândut pe piata japoneza dar made in Hungary inainte de 2005 mi se pare incredibil (avea Butterfly fabrică în Ungaria înainte de 2005?!). Mai studiez subiectul.Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red
Comentariu
organizator principal- 17.mar.2012
- 6328
- Victoria
- 50
Likes given: 1849Likes received: 1510
Postat în original de laky Vezi postFabrica Butterfly a fost mutata in Ungaria din Serbia din cauza izbucnirii conflictului intre NATO si Serbia. Informatia o am de la Pap Dezső, un jucator din Debrecen(Ungaria) care acum 3-4 ani participa activ la turneele Amatur din Ardeal si avea intotdeuna la el un geamantan plin cu lemne Butterfly „made in Hungary”
Comentariu
multumesc de raspunsuri.
Lemne bune si ieftine la vanzareVictas V22 DE blue 2.0
Victas Curl P1V black1.5
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 22:23.Procesare...X
Comentariu