Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

cumpar lemn

Adună
Acest topic este închis
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• cumpar lemn

Am o fata de la cornilleau target ultim si una rakza 7 soft ,vreau sa le pun pe un lemn butterfly gionis carbon series def .daca are cineva un astfel de lemn de vanzare astept oferte ,astept si o parere din partea dv daca este o alegere buna o astfel de configuratie a paletei.

Gionis e in categoria def dar e un off- spre off...are carbon un feeling super..f bun la atac cu un supercontrol..am avut eu si i l.am dat lui mihai marola din bacau..cred ca vrea sa.l vanda

Trimis de pe al meu V1_Viper folosind Tapatalk

Comentariu

Lemnul nu am reusit sa il probez bine.E la dej la reparat.Cand o sa vina si o sa il probez mai bine o sa iti spun cum e.E bun pentru iarba ,dar e destul de rapid.

Comentariu

Postat în original de Edy Alexman Vezi post
        Gionis e in categoria def dar e un off- spre off...are carbon un feeling super..f bun la atac cu un supercontrol..am avut eu si i l.am dat lui mihai marola din bacau..cred ca vrea sa.l vanda

Sunt 3 lemne Gionis: def, all si Off. Nu stiu daca Gionis def poate fi Off sau in nici un caz cu Rakza 7 soft sau Cornilleau bla bla bla....
        Scuze pt. interventie!
        blade : Xiom Hayabusa Z; fh Donic Bluestorm Pro; bh Donic Bluestorm Z2

Comentariu

Postat în original de gpopescu Vezi post
          Sunt 3 lemne Gionis: def, all si Off. Nu stiu daca Gionis def poate fi Off sau in nici un caz cu Rakza 7 soft sau Cornilleau bla bla bla....
          Scuze pt. interventie!
          Dl george ati dat macar cu gionis def? Eu am avut si va asigur ca este mai tare decat primorac off-! Scrie si pe tabletennisdb...e un lemn tare si rapid..m.a sfatuit nea fane (daca.l stiti )sa pun fete soft pe el ca e foarte bun! Stima

Comentariu

Postat în original de Edy Alexman Vezi post
            Dl george ati dat macar cu gionis def? Eu am avut si va asigur ca este mai tare decat primorac off-! Scrie si pe tabletennisdb...e un lemn tare si rapid..m.a sfatuit nea fane (daca.l stiti )sa pun fete soft pe el ca e foarte bun! Stima

Salut Edi,
            si te cred pe cuvant. Nu am dat decat cu Gionis All si pot sa.ti spun ca are un simt si o precizie deosebite. Eu am spus doar ca sunt 3 lemne Gionis si daca Gionis Def poate fi considerat si Off, atunci Gionis Off cum ar putea fi?? Cele bune!
            blade : Xiom Hayabusa Z; fh Donic Bluestorm Pro; bh Donic Bluestorm Z2

Comentariu

Procesare...
            X