Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Cumpar lemn
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)
-
senior
- 31.mar.2015
- 363
- drobeta turnu severin
- 47
Likes given: 9Likes received: 2
Gasesti multe lemne pe forum care ,, sa sara bine,, numai ca ai uitat sa spui de ce buget dispui ca sa știe băieții sa-ți facă oferte. Bafta!!Blade Buterfly Apolonia Tiago
FH Tenergy 80
BH Tenergy 05 FX
Hurricane King, , Hurricane Hao, Hurricane Long, oricare dintre ele sar bine cu chinezestile. Eu am un HK3, daca te intereseaza...Postat în original de Claudiu84Lemn DHS Hurricane King 3 varianta veche, sigla alb negru, an 2009, maner FL, in stare foarte buna + cutie originala (a suferit unele cosmetizari, dupa cum se vede in fotografii) - 400 lei - 300 lei negociabil
Comentariu
organizator local- 02.feb.2010
- 1739
- Sinpaul, Mureș
- 44
Likes given: 11Likes received: 54
Am un lemn Stiga offensive wood NCT daca te intereseaza!Lemne: DHS Hurricane Long W997
FH: DHS Hurricane Neo 3 nationala blue sponge 2,1/ 40
BH: DHS GoldArc 8
Comentariu
Si dvs ati jucat cu fata chinezeasca pe el? ..
Asta ma intereseaza , stimate domn.
- - - Actualizat - - -
Postat în original de Claudiu84 Vezi postHurricane King, , Hurricane Hao, Hurricane Long, oricare dintre ele sar bine cu chinezestile. Eu am un HK3, daca te intereseaza...
https://goo.gl/photos/YqdXS4G5Y6ppscsB6
- - - Actualizat - - -
Postat în original de krisztalori Vezi postAm un lemn Stiga offensive wood NCT daca te intereseaza!
Comentariu
organizator local- 02.feb.2010
- 1739
- Sinpaul, Mureș
- 44
Likes given: 11Likes received: 54
E un lemn off- spre off, am avut h3 neo provincial nebostat pe el si sarea destul de bine normal ca nu ca pe un lemn off sau off plus dar pt mine era suficient.Lemne: DHS Hurricane Long W997
FH: DHS Hurricane Neo 3 nationala blue sponge 2,1/ 40
BH: DHS GoldArc 8
Comentariu
Da, am jucat, insa fata chinezeasca nu este pentru mine, necesita multa forta si rapiditate... asa ca am ramas la Tenergy. Mai multe detalii iti poate da un amic, pe care am sa il rog sa iti dea un MP, a fost lemnul lui, a jucat cativa ani buni cu el...
Pentru mine sare prea tare lemnul, nu am putut sa prind masa cu el, in combinatie cu un TG3 Blue Sponge...
Duminica am sa fiu la Toptenis Arena, la A+, ne gasim acolo daca vrei sa lipesti pe el ceva, sa iti faci o parere...Ultima editare de Claudiu84; 30.mar.2016, 09:16.
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 22:21.Procesare...X
Comentariu