Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Cumpar lemn

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Cumpar lemn

Poza este informativa , as dori un lemn care sa imi sara foarte bine (imi place foarte mult sa joc cu fata chinezeasca dhs 3) Pareri din ce ati mai incercat si voi.
    Daca aveti lemne ceva le puteti posta.
    Va multumesc.

Gasesti multe lemne pe forum care ,, sa sara bine,, numai ca ai uitat sa spui de ce buget dispui ca sa știe băieții sa-ți facă oferte. Bafta!!
    Blade Buterfly Apolonia Tiago
    FH Tenergy 80
    BH Tenergy 05 FX

Comentariu

Hurricane King, , Hurricane Hao, Hurricane Long, oricare dintre ele sar bine cu chinezestile. Eu am un HK3, daca te intereseaza...
      Postat în original de Claudiu84
      Lemn DHS Hurricane King 3 varianta veche, sigla alb negru, an 2009, maner FL, in stare foarte buna + cutie originala (a suferit unele cosmetizari, dupa cum se vede in fotografii) - 400 lei - 300 lei negociabil
      https://goo.gl/photos/YqdXS4G5Y6ppscsB6

Comentariu

Am un lemn Stiga offensive wood NCT daca te intereseaza!
        Lemne: DHS Hurricane Long W997
        FH: DHS Hurricane Neo 3 nationala blue sponge 2,1/ 40
        BH: DHS GoldArc 8

Comentariu

Si dvs ati jucat cu fata chinezeasca pe el? ..
          Asta ma intereseaza , stimate domn.

- - - Actualizat - - -

Postat în original de Claudiu84 Vezi post
          Hurricane King, , Hurricane Hao, Hurricane Long, oricare dintre ele sar bine cu chinezestile. Eu am un HK3, daca te intereseaza...
          https://goo.gl/photos/YqdXS4G5Y6ppscsB6
          M-am uitat peste lemn, nu arat atat de bine , precum m-as fi asteptat , bine asta nici nu conteaza atat de mult cat timp el sare bine . Ati jucat cu fata chinezeasca pe el?

- - - Actualizat - - -

Postat în original de krisztalori Vezi post
          Am un lemn Stiga offensive wood NCT daca te intereseaza!
          Cateva detali despre lemn , ati jucat cu fata chinezeasca , cum vi sa parut ca sare?

Comentariu

E un lemn off- spre off, am avut h3 neo provincial nebostat pe el si sarea destul de bine normal ca nu ca pe un lemn off sau off plus dar pt mine era suficient.
            Lemne: DHS Hurricane Long W997
            FH: DHS Hurricane Neo 3 nationala blue sponge 2,1/ 40
            BH: DHS GoldArc 8

Comentariu

Da, am jucat, insa fata chinezeasca nu este pentru mine, necesita multa forta si rapiditate... asa ca am ramas la Tenergy. Mai multe detalii iti poate da un amic, pe care am sa il rog sa iti dea un MP, a fost lemnul lui, a jucat cativa ani buni cu el...

Pentru mine sare prea tare lemnul, nu am putut sa prind masa cu el, in combinatie cu un TG3 Blue Sponge...

Duminica am sa fiu la Toptenis Arena, la A+, ne gasim acolo daca vrei sa lipesti pe el ceva, sa iti faci o parere...
              Ultima editare de Claudiu84; 30.mar.2016, 09:16.

Comentariu

Procesare...
              X