Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
O mică rectificare (postarea 98 )- numele deja inscris in Amatur este Pralea Horia Serban -Botoșani .Multumesc !
Atatea necazuri aduse in amatur de FAM PRALEA !!!!! Destule nume VA rog ca data viitoare la turnee sa auntati PRALEA 1,2,3,4,5 ca urmare o sa va pun in aceeasi grupa si drept moralialitate ce aveti sa se califice cel de pe locul 6
MULTUMIM CA SUNTETI !!!! AmaTurul va merge mai departe doar cu oameni ... Bucovineni ca voi . HAI AI NOSTRI !!!
Nittaku septear black tag/baracuda/baracuda
"Si cand va veni dusmanul/Sa va ia pamant de drept/Romani,scuturati gorunul/Din mormant sa ma destept!" Avram Iancu
din Botoșani, Chiriac Marius Octavian la incepatori
Vad ca ai actualizat lista si nu l-ai trecut si pe acest copil la incepatori.Chiriac Marius deja existent in lista) este tata,Chiriac Marius Octavian este copilul.
Dupa cum vezi nenea Dan,cei din Botoșani sunt foarte seriosi.Destule perechi "tata si copilul".:)
Te rog sa corectezi la incepatori.Stefanachi Bogdan este corect desi initial am scris intentionat gresit numele(in urma unei discutii cu dl Marcel Giosan in care nu am inteles foarte clar la acel moment cum sta treaba)...
Atatea necazuri aduse in amatur de FAM PRALEA !!!!! Destule nume VA rog ca data viitoare la turnee sa auntati PRALEA 1,2,3,4,5 ca urmare o sa va pun in aceeasi grupa si drept moralialitate ce aveti sa se califice cel de pe locul 6
MULTUMIM CA SUNTETI !!!! AmaTurul va merge mai departe doar cu oameni ... Bucovineni ca voi . HAI AI NOSTRI !!!
Stati , ca nu-s toti.Ionut Cosmin Pralea de la Londra,nu poate veni.Nu a gasit cursa directa Londra-Gura Humorului.In schimb a gasit un zbor direct Londra-Victoria,unde va participa peste alta saptamana.Oricum,multumim ca ne bagati in seama,drept pentru care,la Gura Humorului,vom sustine o sedinta foto si de autografe cu cei care doresc.
Vad ca ai actualizat lista si nu l-ai trecut si pe acest copil la incepatori.Chiriac Marius deja existent in lista) este tata,Chiriac Marius Octavian este copilul.
Dupa cum vezi nenea Dan,cei din Botoșani sunt foarte seriosi.Destule perechi "tata si copilul".
Te rog sa corectezi la incepatori.Stefanachi Bogdan este corect desi initial am scris intentionat gresit numele(in urma unei discutii cu dl Marcel Giosan in care nu am inteles foarte clar la acel moment cum sta treaba)...
Se retrage Grosan Mircea din Dej, avand in vedere distanta mare e musai sa ramanem peste noapte dar nu-mi permite serviciul. Ms de intelegere si bafta tuturor participantilor.
Comentariu