Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Nu s-ar putea găsi o ora de începere a turneului care sa-i satisfacă si pe cei ce vin mai de departe ?
Mulțumim pentru înțelegere !
Avem jucatori din Germania?
Nea Titi,cine se scoala de dimineata ,departe ajunge!Daca este vorba de tine facem o concesie!Ce zici?Fa o propunere sa nu prinda noaptea tarziu!
Glumeam!Ne cunosti ca,ceea ce scrie in postul turneului pe forum se respecta!
Multumim!
Buna seara!
Szekely Gheorghe din Blaj ar dorii sa se inscrie la amatori avansati pentru ca are sanse mai mari sa prinda loc.A fost greseala mea ca nu sunt obisnuit cu trei categorii.Deci se retrage de la incepatori si se inscrie la avansati.Va multumim.
Avem jucatori din Germania?
Nea Titi,cine se scoala de dimineata ,departe ajunge!Daca este vorba de tine facem o concesie!Ce zici?Fa o propunere sa nu prinda noaptea tarziu!
Glumeam!Ne cunosti ca,ceea ce scrie in postul turneului pe forum se respecta!
Multumim!
Am inteles... ca o faceti intentionat, ca sa ajung eu, acolo, gata obosit, sa ma puteti bate
daca ceva din lista nu se potriveste va rog scrieti pe forum
Adonis
nu se potrivește numărul 166 de la sf?rșit...adică nu-mi vine să cred ce afluență de înscriși la un turneu în Dumbrăveni!
nu-i un oraș chiar mic, dar totuși se întâmplă lucruri din ce în ce mai uimitoare în AmaTur. mai sunt 10 zile până la turneu!
poate n-ar fi o greșeală mare să spun că e meritul organizatorilor...? în cazul ăsta, felicitări.
Multumim pentru felicitari ! Suntem un oras mic ,care se straduieste sa intre in lumea buna a Tenisului De Masa Amaturistic. Daca si reusim asta inseamna ca se poate si in orasele mici . Trebuie in primul rand vointa ,apoi ajutorul celor doi veterani deja: Alex si Adonis , fara de care probabil ca i-mi era imposibil sa visez asa ceva la Dumbraveni . Dar visele frumoase , iata, se pot dovedi reale , daca i-ti doresti cu adevarat . Apoi timp , munca ,ajutorul partenerului Primaria Dumbraveni a sponsorilor ; Baum Games si Refresh Dumbraveni si a tuturor care mai mult sau mai putin sprijina acest vis .
Comentariu