Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Topic inchis

Adună
Acest topic este închis
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Topic inchis

Salutare!

Am un coleg din Techirghiol, Victor Ungureanu, care este in cautarea unei fete s.h. in stare buna, Vega Japan

Spor la treaba!
    Ultima editare de lica george; 25.mai.2016, 12:41.
    Xiom -Mitzutani - Xiom

încearcă la tibi, la danmihai, sau superdefense (enciu) pt cresail.

Trimis de pe al meu HTC One M8s folosind Tapatalk

Comentariu

Cresailul meu ( vandut intre timp unui tip din București ) nu mai e valabil...a fost luat de la tibi ( dl Gelu Popescu )...de ce poseda dl Enciu nu stiu nimic asa ca o sa povestesc nitel de chestii verificate. Singurul meserias din tara la ora actuala in Cresailuri e dl Gelu, om prin mana caruia au trecut mai multe asemenea lemne, e singurul avizat sa-si dea cu parerea...eu sunt doar un invatacel. Cautati doar lemne cu inscriptiile Butterfly pe lama si in capatul manerului ( sigla neagra ), majoritatea se invart in jurul a 98-105 gr, raritatile scad pana la 87 gr, cele mai multe au maner FL ( destul de masiv ), "perlele " au maner ST sau CO. Preturile pleaca de la 250 euro si se duc pana la 500 euro, depinde de starea lemnului, felul manerului si greutatea lui.
      TRUST NO ONE !

Comentariu

Claudiu stie ce vorbeste cand spune ca se poate lua legatura cu Enciu pentru un Cresail...asta nu inseamna ca Enciu se afla in posesia vre-unuia...in Slobozia, se gasesc cateva asemenea lemne in posesia lui Vlase Gheorghe si a lui Liviu Taifas, care nu au conturi pe site, si doar primul dintre ei face parte la circuitul Amatur...lemnele au fost achizitionate de la Gelu Popescu, Andrei Filimon sau din strainatate, unele sunt cu fluture negru, altele fara...deasemenea, din ce stiu eu, lemnele nu sunt de vanzare si fac parte din colectiile personale ale celor doi, chiar daca uneori mai sunt folosite si la masa de joc.
        ...iar ca "meseriasi" in Cresail-uri, pe langa "singurul" Gelu Popescu, cu siguranta mai este si Andrei Filimon, ce foloseste un asemenea lemn de ceva timp (si nu este imposibil pentru noi amatorii sa vorbim cu el, daca vrem neaparat), sau Razvan Crisan, al carui frate, Adrian,care deasemenea joaca cu Cresail, este emblema tenisului de masa masculin din Romania de ani buni...si, daca nu ma insel, Razvan este si unic distribuitor Butterfly in Romania...dar poate ca ma insel, nu ar fi prima data...
        Ultima editare de gabikr; 24.apr.2016, 14:21.
        Lemn: XIOM Vega Pro FL /Fh: Tenergy 05 /Bh: Stiga Calibra LT spin
        Lemn: Butterfly Innerforce ZLC FL /Fh: Tenergy 80 /Bh: Xiom Vega Europe
        Lemn: Butterfly Mizutani Jun FL /Fh: Tenergy 80 /Bh: Tenergu 80 FX

Comentariu

Ma sunase zilele trecute un coleg cu o fata Vega Japan disponibila... Eram in trafic. Nu am memorat nr. (ma suna multa lume si nu mai stiu care e nr. dansului). Daca vede acest mesaj, il rog sa ma caute. Multumesc!

- - - Actualizat - - -

Rezolvat! Topic inchis !
          Xiom -Mitzutani - Xiom

Comentariu

Procesare...
          X