Felicitari Munteanu Octavian pentru cea mai buna clasare de la open de pana acum !
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Turneu A ? Cupa ?Zilele Tecucilor? la Tenis de Masă, Ediția a 3a ? 23 aprilie 2016
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)
-
organizator local
- 27.sep.2010
- 1075
- Iași
- 39
Likes given: 3Likes received: 18
Blade 1 : Butterfly Jun Mizutani Super ZLC Blade 2: Butterfly Custom Arylate
Fh: Tenergy 05 2.1 mm Fh: Tenergy 05 2.1 mm
Bh: Tenergy 05 FX 2.1 mm Bh : Tenergy 05 FX 2.1 mm
in eliminatorii, iordachi adrian cu socaci sorin a fost 3-1 si nu 3-0 (imi cer scuze daca am spus cumva alt scor!!!)
Comentariu
Adrian ai vrut să ?ntorci cuțitul în rană Mulțumesc! !! Și s-a mai greșit la grupele superioare cu 3 victorii locul 2 numai în tenis și în politică pățești așa ceva?!!
Comentariu
organizator tehnic- 14.sep.2009
- 1099
- Iași, România
- 54
Likes given: 432Likes received: 97
Postat în original de martensa Vezi postAdrian ai vrut să ?ntorci cuțitul în rană Mulțumesc! !! Și s-a mai greșit la grupele superioare cu 3 victorii locul 2 numai în tenis și în politică pățești așa ceva?!!TB ZLF & T05/T05FX
Comentariu
Felicitari Tecuciului pentru organizare si ospitalitate !
M-am simtit foarte bine la acest turneu si sunt extrem de incantat de faptul ca am avut onoarea sa merg in masina cu castigatorul turneului de la amatori, Cosmin Valeanu, un copil de un real talent, cu mari perspective de a progresa mult mai mult, totodata consolandu-ma cu ideea ca am fost eliminat chiar de acesta.
Bravo Cosmine !!! Ai fost intr-o forma de zile mari, ca de fapt in toata ultima perioada!Nittaku Acoustic
FH - Xiom Omega V Tour
BH - Xiom Omega V Tour
Comentariu
Tecucenii mei ,la inaltime ,prin tot ce au facut la acest turneu!!Organizare impecabila ,ospitalitate ,atmosfera placuta ....Felicitari !
Comentariu
Bravo Tecuci pentru organizare si ospitalitate, felicitari castigatorilor si mai ales campionului la amatori-Cosmin Valeanu din Bacău, cel mai ,, MARE" participant. Super antrenor - Calin Miron.
Comentariu
organizator local- 05.oct.2007
- 1975
- Comănești
- 48
Likes given: 89Likes received: 358
Cu siguranta o atmosfera placuta, multumim organizatorilor, felicitari castigatorilor,mai venim cu drag.Blade: Xiom Strato
FH: Tenergy 05
BH: Tenergy 05
Comentariu
Înțelept- 01.apr.2009
- 6056
- Brașov, Romania, Romania
- 66
Likes given: 29Likes received: 43
O adevarata sarbatoare la Tecuci!
Participanti multumiti si fericiti,datorita organizatorilor.
Bafta pe mai departe,la cat mai multe!
Comentariu
organizator tehnic- 14.sep.2009
- 1099
- Iași, România
- 54
Likes given: 432Likes received: 97
Nu au fost absenți nemotivați, au fost câteva cazuri de retrageri de ultim moment anunțate telefonic și bine motivate. Spre binele tuturor, căci lista de așteptare a dispărut și am putut înscrie și alți câțiva tecuceni veniți la concurs direct la sală. Contribuția la fondul Amatur a fost ?nm?nată dlui Corcoz de către dl Viorel Cristovici.Ultima editare de macocco; 24.apr.2016, 11:28.TB ZLF & T05/T05FX
Comentariu
Bravo Tecuci. Un turneu bine organizat la care m-am simțit ffffff bine. încă o data felicitări întregii echipe de organizare !Blade : Spinlord Ultracarbon Def
FH : Spinlord Degu 2.1 mm
BH : Spinlord Sternenfall OX
Comentariu
Felicitari Gabriel!
Un rezultat bun intr-un turneu f puternic!
Iti urez succes in continuare.
Sanatate!
Comentariu
Un turneu reusit unde toti participantii s-au simtit bine.
Multumim organizatorilor si sponsorilor!
Comentariu
senior- 17.apr.2014
- 295
- Brăila
- 46
Likes given: 0Likes received: 7
Inca o data Tecuci-ul s-a dovedit si si-a reconfirmat reputatia ca fiind unul din cele mai frumoase turnee Amatur care se organizeaza in tara.
Felicitari Cosmin ,felicitari Adi !!!!!
Vom reveni mereu cu mare placere .
Multumiri si respect pentru munca depusa.
Comentariu
senior- 18.nov.2015
- 657
- Moinesti
- 57
Likes given: 81Likes received: 186
Felicitari organizatorilor, un turneu foarte reusit !
Felicitari celor 2 finalisti cu care am avut ocazia sa joc ( si bineinteles sa pierd fara nicio sansa ) ! Doi colegi deosebiti,( pe Cosmin il stiam deja, se comporta bine in lumea barbatilor, ceea ce nu as putea spune despre alti colegi de ai sai ) echilibrati, modesti fara fite, strigate," cho"uri, plonjoane, discutii in contradictoriu in timpul jocului !
Felicitari si lui Gabi Rosu, un obisnuit al fazelor avansate si celor 2 colegi din Comănești care au participat la OPEN !
Comentariu
senior- 05.sep.2012
- 498
- Tecuci, Romania
- 65
Likes given: 1041Likes received: 171
Sunt f. multe poze pe care incercam sa le postam in seara aceasta.Stiga Clipper Butterfly Tenergy 64 Yasaka Antipower
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 04:28.Procesare...X
Comentariu