Marti, la Constanța echipa masculina a Romaniei intalneste reprezentativa Cehiei, incepand cu ora 21:00. Vizionare placuta si hai Romania.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
ROMANIA - CEHIA marti pe GSP TV de la ora 21
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
ROMANIA - CEHIA marti pe GSP TV de la ora 21
XIOM Ofensive S Off / ST
BH - Victas Limber V1
FH - Xiom Omega 4 ProTaguri: Nimic
Coordonator Onorific- 08.mai.2007
- 1729
- Constanța, Romania, Romania
- 60
Likes given: 346Likes received: 304
Re: ROMANIA - CEHIA marti pe GSP TV de la ora 21
Pe afi?ul de prezentare este trecut? ora 20.45. Succes ROMANIA.Blade Dr Neubauer Phenomenon, FH Dignics 05, BH Yasaka Antipower
senior- 02.apr.2008
- 564
- București + around
- 46
Likes given: 0Likes received: 0
Din ce tin eu minte de la intalnirile la care am fost prezent in sfertul ala de ora sa canta imnurile, se prezinta echipele, arbitrii, etc ....Blade : Donic Waldner Dotec Carbon
FH : DHS Skyline Neo 2 (tuned) - 2.2
BH : Haifu Shark 2 (tuned) - 2.0
Comentariu
extras din anuntul federatiei romane de tenis de masă
Partida dintre reprezentativele de seniori ale Romaniei si Cehiei din cadrul primei etape a Joola European Nations League care va avea loc in Sala Sporturilor din Constanța, pe data de 24 februarie 2009, de la ora 20:45 va fi transmisa IN DIRECT de canalul de televiziune GSP TV.
Transmisiunea va incepe la ora 21:00.Blade : Donic Waldner Diablo Senso
Fh : Joola Mambo C
Bh : Yasaka Mark V GPS
Comentariu
HAI ROMANIAButterfly Matsushita Power Defence
FH:Yasaka Rakza Soft
BH:Hallmark Phoenix Ox
Comentariu
Cine stie rezultatul final, sa ni-l spuna si noua...
Comentariu
era la un moment dat 2-1 pt cehi si in meciul 4 conducea crisan cu 2-0 la seturi, apoi m-am uitat la fotbal si cand am dat inapoi pe gsp era o alta emisiune.Butterfly M. Maze Carbon
Butterfly Bryce- Fx
Comentariu
am inteles ca nenorocitii draq au intrerupt transmisiunea la meciul decisiv, se pare ca adi a castigat si s-a intrat la dublu.
ce scarbe astia de la antena 1,2,3,4,5,6,7,8 si gsptv 1,2,3,4,5,6,7,8......Butterfly M. Maze Carbon
Butterfly Bryce- Fx
Comentariu
Pacat de rezultatul de aseara, dar asta e. Ma bucur ca se mai transmit si meciuri de tenis de masă la televizor. Cat despre intrerupere, asa a facut si TVR2 cu Romania-Germania.TBS/T05
Comentariu
- 1729
- 60
Romania a pierdut meciul cu 3-2,la dublu am pierdut meciul cu 3-1.Blade Dr Neubauer Phenomenon, FH Dignics 05, BH Yasaka Antipower
Comentariu
da nasol.asta e.
apropo stie cineva cum se numeste suprafata pe care s-a jucat aseara?
vrea un prieten de-al meu sa faca o sala de tenis si nu stie ce sa puna pe jos.Butterfly M. Maze Carbon
Butterfly Bryce- Fx
Comentariu
- 1729
- 60
Gerflor, sunt suluri late de un metru si lungi de 10 m si 5mm,pe acelea s-a jucat la Olimpiada de la Sydney 2000,au fost scoase apoi la licitatie si cumparate de sponsorul echipei din Constanța.Blade Dr Neubauer Phenomenon, FH Dignics 05, BH Yasaka Antipower
Comentariu
slab tactic FilimonBlade DHS PG 2
FH: DHS Hurricane 3
BH: Stiga Airoc Astro M
Comentariu
Postat în original de Aurel FrateaGerflor, sunt suluri late de un metru si lungi de 10 m si 5mm,pe acelea s-a jucat la Olimpiada de la Sydney 2000,au fost scoase apoi la licitatie si cumparate de sponsorul echipei din Constanța.Butterfly M. Maze Carbon
Butterfly Bryce- Fx
Comentariu
Coordonator Onorific- 14.apr.2008
- 3373
- Topoloveni-Argeș
Likes given: 30Likes received: 345
Postat în original de bogdanPostat în original de Aurel FrateaGerflor, sunt suluri late de un metru si lungi de 10 m si 5mm,pe acelea s-a jucat la Olimpiada de la Sydney 2000,au fost scoase apoi la licitatie si cumparate de sponsorul echipei din Constanța.
Comentariu
La meciul ala de atunci Romania Germania de la Buzău parca cei de la TVR au intrerupt meciu si au bagat Caracatitza marele film politist.
Azi am vazut in reluare Crisan,Dodean si Filimon pe GSP iar la scorul de 2-1 pt Cehia tot asa au bagat barfe din fotbal.
Asta e...
Comentariu
http://www.sonerg.ro/index.html?montaj_ ... ~mainFrame
dealer gerflor, pt cine are baniTBS/T05
Comentariu
cadet- 16.mai.2007
- 61
- Szekelyudvarhely, Romania
- 58
Likes given: 0Likes received: 0
Postat în original de bogdanapropo stie cineva cum se numeste suprafata pe care s-a jucat aseara?
vrea un prieten de-al meu sa faca o sala de tenis si nu stie ce sa puna pe jos.
sau
Grabo seria ROCKET (3 straturi cu fibra de sticla, celelalte caracteristici ca la Taraflex) in sul de 2 m. (lungime sul 16-18 m., se factureaza 15 m.), culori disponibile bordo/verde.
--
Pret (netto) ROCKET 18 eur/mp (inclus material, plinta, adeziv, manopera), se monteaza pe pardoseala industriala (Beton 250 slefuit), si daca veti face calcule iese cam la pret de egalizare/osb/manopera/vopsire.
STIGA OFFENSIVE CR
Hexer HD. // T-64
Comentariu
Postat în original de bogdanam inteles ca nenorocitii draq au intrerupt transmisiunea la meciul decisiv, se pare ca adi a castigat si s-a intrat la dublu.
ce scarbe astia de la antena 1,2,3,4,5,6,7,8 si gsptv 1,2,3,4,5,6,7,8......Butterfly Matsushita Power Defence
Comentariu
Postat în original de Aurel FrateaRomania a pierdut meciul cu 3-2,la dublu am pierdut meciul cu 3-1.
ce nasol. pacat k...... crisan a jucat chiar bn......... si cateva mingi spectaculoase d'ale lu' Filimon sa nu mai zic de primu se castigat de Filimon 11-1Butterfly Matsushita Power Defence
Comentariu
Postat în original de sorin167Postat în original de bogdanPostat în original de Aurel FrateaGerflor, sunt suluri late de un metru si lungi de 10 m si 5mm,pe acelea s-a jucat la Olimpiada de la Sydney 2000,au fost scoase apoi la licitatie si cumparate de sponsorul echipei din Constanța.Butterfly M. Maze Carbon
Butterfly Bryce- Fx
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 03:08.Procesare...X
Comentariu