Postat în original de marian oancea
Vezi post
Pentru curatarea lipiciului de pe lemn am gasit o solutie, respectiv am dat cu o carpa imbibata cu spirt si chiar a functionat, s-a curatat absolut tot foarte bine, dar pentru fete nu stiu ce as putea folosi sa reusesc sa iau lipiciul vechi de pe ele.
Am folosit lipici de la Joola, Revolution nr. 3 si Nittaku Finezip si e aceeasi situatia.Efectiv am facut basici la degete! Iar operatia de curatare dureaza foarte mult!Se ia destul de greu lipiciul de pe fete.
Observ ca dezlipirea ca o pojghita alba uniforma, pe care o extragi de pe fete in cateva secunde/minute exact cum vezi pe Youtube, cel putin pentru mine este un mit. Multumesc!
Adica ce e in acest videoclip pare aproape imposibil, in sensul ca eu nu reusesc sa dezlipesc de pe fete lipiciul in acel mod, atat de simplu !
Eu, tot ce am reusit, pare mai degraba ca in acest videoclip, dar m-am straduit... minute, chiar ore bune (nu sunt eu in film

Eu mi-as dori sa pot sa dezlipesc lipiciul de pe fete exact ca in primul videoclip dar nu cred ca e posibil atat de simplu !!!
Astept pareri. Multumesc !
Comentariu