Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Vand lemn XIOM OFFENSIVE S ST - similar p korbel

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 5 (0 members and 5 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Vand lemn XIOM OFFENSIVE S ST - similar p korbel

Vand lemn XIOM OFFENSIVE S - similar p korbel

Folosit 2-3 antrenamente. este impecabil, nici cea mai mica urma de uzura. cumparat de nou. greutate 85 grame.

pret 150 ron. transport inclus. pt doritori poze pe whatsapp.

tel 0729331221.

o mica descriere. ar fi : viteza buna ( OFF ) , si destul de putine vibratii, sweet spot mare. maner comfortabil, destul de gros
    Ultima editare de alexandru29; 27.mai.2016, 00:07.

[QUOTE=alexandru29;301530]Lemnul are 83 grame. paleta completa 180 grame. Lemnul nu are defecte . Fetele merg f bine.

Pret 450 toata paleta sau 280 lemnul si 100 ron fata

O mica descriere a lemnului, ar fi viteza off, control bun, genereaza mult spin, dar are si ceva vibratii in plus in comparatie cu un timo boll alc de ex. lemnul este destul de soft si destul de flexibil.[/QUOT un ultim preț la lemn va rog

- - - Actualizat - - -

Postat în original de alexandru29 Vezi post
    Lemnul are 83 grame. paleta completa 180 grame. Lemnul nu are defecte . Fetele merg f bine.

Pret 450 toata paleta sau 280 lemnul si 100 ron fata

O mica descriere a lemnului, ar fi viteza off, control bun, genereaza mult spin, dar are si ceva vibratii in plus in comparatie cu un timo boll alc de ex. lemnul este destul de soft si destul de flexibil.
    - - - Actualizat - - -

un ultim preț la lemn va rog.mulțumes

- - - Actualizat - - -

este ok ce mi- ați trimis pe pm.sunati-ma la 0743070465 sau mesaj cu nr de cont

Comentariu

adaug la vanzare un lemn YASAKA MA LIN EXTRA OFFENSIVE ( YEO ) - 87 grame. In stare f buna revin cu poze.

5 straturi . mai putine vibratii decat acoustic. si mai stiff. dar nu neaparat mai rapid . se apropie la simt cu un lemn cu carbon. ( mai putine vibratii si mai stiff) . pret 130 ron transport inclus

mie personal imi place mai mult decat acoustic. dar eu sunt obisnuit sa joc cu lemne compozit

Comentariu

v-am lasat nr de tel pt acoustic.Dati-mi un bip sau sunati la 0743070465

Postat în original de alexandru29 Vezi post
        adaug la vanzare un lemn YASAKA MA LIN EXTRA OFFENSIVE ( YEO ) - 87 grame. In stare f buna revin cu poze.

5 straturi . mai putine vibratii decat acoustic. si mai stiff. dar nu neaparat mai rapid . se apropie la simt cu un lemn cu carbon. ( mai putine vibratii si mai stiff) . pret 130 ron transport inclus

mie personal imi place mai mult decat acoustic. dar eu sunt obisnuit sa joc cu lemne compozit

Comentariu

Ce dimensiune are TGY 05 roșie? Mulțumesc.

Comentariu

Yeo e st sau fl?

Comentariu

Lemnul Yasaka nu mai este valabil. scuze dar nu am avut timp sa actualizez mai devreme.

Comentariu

Cumpar lemn xiom fuga - model 2008- cu maner patratos si forma de "ou" . Ulterior a fost lansat o varianta cu maner rotunjit si forma normala

Ofer pret bun . Nu ma intereseaza lemne reparate sau modificate

Tel 0729331221

Comentariu

Vand lemn XIOM OFFENSIVE S - similar p korbel

Folosit 2-3 antrenamente. este impecabil, nici cea mai mica urma de uzura. cumparat de nou. greutate 85 grame.

pret 150 ron. transport inclus. pt doritori poze pe whatsapp.

tel 0729331221.

o mica descriere. ar fi : viteza buna ( OFF ) , si destul de putine vibratii, sweet spot mare. maner comfortabil, destul de gros

- - - Actualizat - - -

Xiom offensive s - VANDUT

Comentariu

Procesare...
                  X