Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Am și eu o întrebare și dacă se poate sa ma lămuriți vă rog!? Colegul meu de la Oravita Lungu Marius sa înscris la Amatori iar în urma actualizării clasamentului a trecut la Open!! Mai prinde loc,el fiind deja înscris!?Mulțumesc..
Pe viitor poate luati in considerare sa se faca in zile diferite Open/Amatori tinand cont de interesul ridicat, si spatiul insuficient ... E al nu stiu catelea turneu la care nici macar nu-mi vine sa ma inscriu pe lista de asteptare ...
In rest, respect organizatorilor, ca exista asa un interes pentru turneu!
Pe viitor poate luati in considerare sa se faca in zile diferite Open/Amatori tinand cont de interesul ridicat, si spatiul insuficient ... E al nu stiu catelea turneu la care nici macar nu-mi vine sa ma inscriu pe lista de asteptare ...
Trebuie testat sa vedem ce impact v-a avea si cati doritori vor fii?
Mai ales ca sunt multi care vin din alte judete si fac deplasarea cu o singura masina.
intrebarea este
Cine doreste să joace duminica și luni să mearga obosit la lucru ?
Impreuna cu Adonis am decis ca,wild-cardurile la Amatori sa fie oferite ,ca tot au fost Sarbatorile Pascale(ca si cadou) ,celor 2 tineri "promitatori" ai tenisului de masa din Sibiu.
Este vorba despreorling Raul si Vrancea Markus.
Cu celelalte 2 wild carduri de la sectiunea Open ,vom reveni cu decizia spre seara.
Adonis va actualiza listele in scurt timp.Sunt convins ca multi dintre voi isi fac bagajele iar altii ,cu speranta ,se uita pe forum,doar doar se mai retrage careva.
Asa ca ,cei care nu sunt hotarati ,si care stiu ,din varii motive,ca nu vor participa ,va rugam sa va retrageti si sa lasati loc unui "impatimit" ai acestui sport.
Impreuna cu Alex am decis ca,wild-cardurile la Open sa fie oferite:
1 - domnului Lungu Marius- 241- Oravita- 19,14 deoarece a trecut la Open la modificarea clasamentului și ara înscris în primi 70 astfel se face un loc și la Amatori
2- primului jucator de pe lista de asteptare de la Open
Comentariu