Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
daca stai in tribuna! Stiu ca toanta aia a ramas in pană, dar mai stiu ca a revenit si ca altii au bagat trei portii.
Asa ca trebuie sa stai mai aproape))
daca stai in tribuna! Stiu ca toanta aia a ramas in pană, dar mai stiu ca a revenit si ca altii au bagat trei portii.
Asa ca trebuie sa stai mai aproape))
Stai așa, că aici am fost pe lângă subiect.
Povestea e mai lungă.
M-am cazat cu amicii din Piatra Neamț la un Hotel de pe lângă Piața Sfatului, numai că ei au ajuns târziu vineri seara și n-am mai apucat să ieșim la un gulaș, așa că l-am am?nat pentru seara de sâmbătă.
Sâmbătă, după turneu Doamna unuia dintre ei a rămas cu mașina stricată în centrul Bacăului și, în urma unui telefon f.f. urgent, au plecat la Piatra Neamț, eu rămânând cu pofta în cui.
De-atunci, la fiecare Paște și Crăciun, continui să le repet - amicului și Doamnei sale - că mi-au rămas datori cu un gulaș. Numai că eu vorbesc, eu aud.
Și, dacă-mi aduc aminte bine, am prins o porție de fasole la ceaun la turneu (una singură, parole d'honneur ).
Nittaku septear black tag/baracuda/baracuda
"Si cand va veni dusmanul/Sa va ia pamant de drept/Romani,scuturati gorunul/Din mormant sa ma destept!" Avram Iancu
Se retrag Aungurencei Miruna, Ovidiu si Popa Mihnea
Blade 1 : Butterfly Jun Mizutani Super ZLC Blade 2: Butterfly Custom Arylate
Fh: Tenergy 05 2.1 mm Fh: Tenergy 05 2.1 mm
Bh: Tenergy 05 FX 2.1 mm Bh : Tenergy 05 FX 2.1 mm
Comentariu