Postat în original de wischegg
Vezi post
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Turneu "A" Moinesti 14 mai 2016
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 8 (0 members and 8 guests)
-
Coordonator Onorific
- 01.iul.2009
- 2167
- Focșani
- 45
Likes given: 5Likes received: 62
Ultima editare de Corcoz Costin; 15.mai.2016, 20:45.
Înțelept- 19.oct.2010
- 6979
- Blaj
- 67
Likes given: 198Likes received: 478
12 "multumesc" si 12 "imi place mesajul", Marcele ! Iar m-ai facut sa-mi "pierd" duminica "rasfoind" fotografiile postate si vizionand filmuletele.
Brovo Dane ! Ai primit botezul la open (sau gresesc) ?
Comentariu
senior- 29.aug.2008
- 226
- Moinesti
- 52
Likes given: 0Likes received: 5
Ma bucur ca v-ati simtit bine la Moinesti, ca am putut sa ne ridicam la asteptarile dumneavoastra. Totul a fost posibil datorita implicarii unor prieteni adevarati (Gaby MasterChef, Catalin, Paul, Otonel campioni la transport, doamna profesoara si antrenoare Mihaela, doamna directoare si domnii profesori de sport ai scolii, Marcel, mare om, mare caracter si nu in ultimul rand, jumatatea mea), fara de care concursul nu avea farmecul vietii! Pentru carcotasi a fost ultimul concurs al meu in calitate de organizator. Voi merge cu placere la alte concursuri, dar ca jucator. Multumesc!Blade: Timo Boll Spirit FL
FH: Tenergy05
BH: Tenergy05
Comentariu
maestru- 05.oct.2007
- 1980
- Comănești
- 48
Likes given: 90Likes received: 358
Nu spune niciodata, niciodata.Eu va multumesc pentru tot.Jos palaria.Blade: Xiom Strato
FH: Tenergy 05
BH: Tenergy 05
Comentariu
cadet- 11.iul.2007
- 745
- Piatra Neamț
- 65
Likes given: 0Likes received: 0
Abia ne-am revenit după atâta "tenis" , dar niciodată nu e prea târziu . Bravo Moinesti un adevărat festival AMATUR
Comentariu
Postat în original de sebastianbach100 Vezi postMa bucur ca v-ati simtit bine la Moinesti, ca am putut sa ne ridicam la asteptarile dumneavoastra. Totul a fost posibil datorita implicarii unor prieteni adevarati (Gaby MasterChef, Catalin, Paul, Otonel campioni la transport, doamna profesoara si antrenoare Mihaela, doamna directoare si domnii profesori de sport ai scolii, Marcel, mare om, mare caracter si nu in ultimul rand, jumatatea mea), fara de care concursul nu avea farmecul vietii! Pentru carcotasi a fost ultimul concurs al meu in calitate de organizator. Voi merge cu placere la alte concursuri, dar ca jucator. Multumesc!Ultima editare de marian oancea; 17.mai.2016, 06:50.Nittaku Acoustic
FH - Xiom Omega V Tour
BH - Xiom Omega V Tour
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 13:57.Procesare...X
Comentariu