Postat în original de sebastianbach100
Vezi post
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Turneu "A" Moinesti 14 mai 2016
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 50 (0 members and 50 guests)
-
Pralea Marius (Botoșani),Posteuca Lucian (Botoșani) și Balanescu Florin (Iași) - toți pentru amatori .Multumesc !
Comentariu
Marius Gatea la op..hai la amatori.Blade: TSP Balsa 8.5 Top Speed //Re-Impact Medusa// Gergely Carbon
FH: Yasaka Rakza 7 soft // Yasaka Rakza 7 soft // Tenergy 05
BH:HALLMARK Power Spin // R.I.T.C.802-40 // Tenergy 05
Comentariu
senior- 01.feb.2015
- 528
- IASI
- 46
Likes given: 142Likes received: 370
Buna ziua, va rog sa inscrieti din Iași pe:
- Ciortescu Cristi - amatori
- Ganciriuc Silviu - amatori
- Parascuta Daniel - open
Multumim!
Comentariu
Postat în original de Player Vezi postCazanel Gheorghe in loc de Gheorghita
... mai intreb din cand in cand, daca observ, sa nu apara prea multe dubluri ...TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
Postat în original de FlorinBN Vezi postEste altul decat cel de aici? http://www.amatur.ro/tenisdemasa/Tur...earchj=cazanel
... mai intreb din cand in cand, daca observ, sa nu apara prea multe dubluri ...
Nu este altul! Sa ramana Gheorghita! Doar ca eu nu am mai fost la turnee si am crezut ca nu mai sunt inregistrat in clasament! In ultimele doua turnee, din anul acesta, la Tg. Neamț si Tecuci, m-am inscris cu numele Gheorghe.
Multumesc!
Comentariu
maestru- 05.oct.2007
- 1980
- Comănești
- 48
Likes given: 90Likes received: 358
Postat în original de Player Vezi postSalut!
Nu este altul! Sa ramana Gheorghita! Doar ca eu nu am mai fost la turnee si am crezut ca nu mai sunt inregistrat in clasament! In ultimele doua turnee, din anul acesta, la Tg. Neamț si Tecuci, m-am inscris cu numele Gheorghe.
Multumesc!Blade: Xiom Strato
FH: Tenergy 05
BH: Tenergy 05
Comentariu
OK, nu-i problema, pot modifica peste tot sa apara Gheorghe in loc de Gheorghita.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
senior- 27.mar.2012
- 1135
- Piatra Neamț
Likes given: 781Likes received: 125
Din Piatra Neamț la opel Ivanov Sorin.
La amatoriumitrescu Dan ,Atomei Armand ,Purcileanu Liviu, Burghelea Florin.Ultima editare de darksideofthemoon; 25.apr.2016, 21:30.blade: btf amultart
fh: acuda blue p1
bh: rasanter r37
Comentariu
Din Piatra-Neamț,la Amatori: Vlasceanu Ionut.Nittaku septear black tag/baracuda/baracuda
"Si cand va veni dusmanul/Sa va ia pamant de drept/Romani,scuturati gorunul/Din mormant sa ma destept!" Avram Iancu
Comentariu
Va rugam sa inscrieti brigada de galateni : Ionita Valentin - open , Uzuneanu Costica -open , Florea Gigi - amatori .
Cu multumiri
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 16:56.Procesare...X
Comentariu