Vând pereche fete Tenergy 05 neagră si 80 roșie.Se vând numai la pereche si sunt de dimensiunea maxima .Arata foarte bine iar ca dimensiune sunt lipite pe un Timo Boll ALC si se vede exact din poze cum sunt lipite pe acest lemn. Prețul lor împreuna este 250 RON cu transportul inclus.Tel meu este 0767936994
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Pereche tenergy 05/80
Adună
Acest topic este închis
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
De aratat arata bine.
Poti sa spui cat au fost jucate?blade :TB ALC
fh : joola rhyzm-P, 2.0
bh : andro rasant grip, 2.0
Coordonator Onorific- 29.oct.2009
- 4658
- Arad
- 43
Likes given: 161Likes received: 362
Tizule, o fi de la mama lui din JaponiaBlade: VECHITURA CU 70 LEI
FH: FATA DE ROATA DE MASINA
BH: PIAPTAN CU EFECTE SECUNDARE
Comentariu
Sunt ok fetele Bogdane stai liniștit . Sunt luate de la cineva extrem de serios . Dacă vrei ți-o trimit cu plata mea tur retur doar ca să-ți dai cu părerea obiectiv. Stima
- - - Actualizat - - -
Postat în original de Teica Radu Vezi postSunt ok fetele Bogdane stai liniștit . Sunt luate de la cineva extrem de serios . Dacă vrei ți-o trimit cu plata mea tur retur doar ca să-ți dai cu părerea obiectiv. Stima
- - - Actualizat - - -
Postat în original de Teica Radu Vezi postSunt ok fetele Bogdane stai liniștit . Sunt luate de la cineva extrem de serios . Dacă vrei ți-o trimit cu plata mea tur retur doar ca să-ți dai cu părerea obiectiv. Stima
- - - Actualizat - - -
. într-adevăr fata neagră era de burete necurățată . Dar are seria pe mijloc . Fata roșie are si seria neagră. Dar una peste alta cu siguranța fetele sunt super ok .
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 20:50.Procesare...X
Comentariu