Postat în original de Ben
Vezi post
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
2016 Olympic Games, 06 - 17 Aug 2016, Rio de Janeiro, BRA
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 7 (0 members and 7 guests)
-
organizator local
- 02.feb.2010
- 1749
- Sinpaul, Mureș
- 44
Likes given: 11Likes received: 54
Lemne: DHS Hurricane Long W968
FH: DHS Hurricane Neo 3 nationala blue sponge 2,1/ 40
BH: Tibhar MxP 2,0
Hei. Hei... Vedeti ca il bag pe Waldner la masa ....pret de vreo 4 decenii a mancat chinezi la micu' dejun
Sent from my iPhone using TapatalkMizutani ZLC | MX-S
Comentariu
2016 Olympic Games, 06 - 17 Aug 2016, Rio de Janeiro, BRA
Eu nu zic ca galbejitii nu sunt buni dar mai au paine de mancat pana sa ajunga la nivelul lui Waldner ,.. Dar da, sunt masinarii de pe alta planeta ..., urmariti pe youtube un documentar cum a inceput Suedia o strategie cu Walner and Co sa opreasca suprematia Chinei din acel moment. Este fabulos filmul tradus de un user din suedeza in engleza cu niste comentarii misto ale jucatirilor de atunci dar la varsta de acum !!! E piesa !
Sent from my iPhone using TapatalkMizutani ZLC | MX-S
Comentariu
Postat în original de Oktaw MariusPoți da un link cu documentarul? Mersi!
Trimis de pe al meu SM-A510F folosind Tapatalk
Sent from my iPad using TapatalkMizutani ZLC | MX-S
Comentariu
Deci la ora 2.30 incep finalele pe Tvr2 !!! Vreau sa fiu sigur pt ca le pun la inregistrat ...
Sent from my iPad using TapatalkMizutani ZLC | MX-S
Comentariu
1,77245385- 26.mai.2010
- 11792
- Timișoara
Likes given: 1464Likes received: 5200
Incepe finala! In direct pe tvr2 si aici (pentru rezerva, in caz de reclame sau comentarii "misto") http://www.olympicstreams.me/table-t...am-online.html
Comentariu
Ma bucur ca nu mai trebuie sa mai postez nimic, chiar s-a lamurit controversa.Blade: Viscaria, FL
fh: T05, 2,1 mm, black
bh: T05, 2,1 mm, red
Comentariu
senior- 23.mai.2007
- 950
- Vatra Dornei, Romania
- 40
Likes given: 10Likes received: 25
Postat în original de cristake Vezi postHei. Hei... Vedeti ca il bag pe Waldner la masa ....pret de vreo 4 decenii a mancat chinezi la micu' dejun
Sent from my iPhone using Tapatalk
- - - Actualizat - - -
Postat în original de flash Vezi postMa bucur ca nu mai trebuie sa mai postez nimic, chiar s-a lamurit controversa.Blade :Butterfly Timo Boll Spirit
BH : Tenergy 05Fx
FH : Tenergy 05Fx
Comentariu
Înțelept- 19.oct.2010
- 6976
- Blaj
- 67
Likes given: 197Likes received: 462
Ma Long campion olimpic
Ma Long CHN a castigat titlul olimpic invingand in finala de azi noapte pe compatriotul sau Zhang Jike (cam apatic) cu 4-0 (12, 5, 4, 4), confirmand pronosticurile, la fel ca si in cazul lui Ding Ning la feminin.
- - - Actualizat - - -
- - - Actualizat - - -
- - - Actualizat - - -
- - - Actualizat - - -
Comentariu
Zhnag Jike a fost otravit cu ceva prafuri somnifere. Este evident. ) Ca altfel .....Joola Panther FL, FH Tenegry 05 max negru, BH Yasaka Antipower rosie 2.0 mm
Comentariu
Salut, Csabi. încă o dovadă că dacă vrei să știi, de pe internet afli și nu de la televizor. Am fost la Cluj, dar am avut examene si am călătorit mult peste tot prin jurul st?nii care se numește Europa.Poți să știi!
Comentariu
Azi joaca echipa ROMANIEI - Fete la ora 16.00 impotriva din echipei Coreea pe TVR 3
Mai exista o transmisie pe TVR 2, tenis de masă fete la ora 21.00...
- - - Actualizat - - -
Are cineva vreun link cu finala la baieti ?
Eu sper rusinea mea nu am mai stat sa vad finala live dupa meciul Samsonov - Mizutani, dar l-am inregistrat si intentionez sa il pun pe youtube dupa ce scot reclamele ... dar de vazut , as vrea sa il vad acum ? Cineva , cumva ?
ThxUltima editare de cristake; 12.aug.2016, 12:19.Mizutani ZLC | MX-S
Comentariu
organizator local- 23.nov.2009
- 2332
- Agnita
- 65
Likes given: 263Likes received: 365
Hai Eliza,lupta pentru inca un set,sa egalam la 2,hai ca se poate!
Hai Romania!I love table tennis !
Comentariu
- 2332
- Agnita
- 65
Choooo Eli!
Hai Berni,nu te(ne) lasa chiar acum(1-0).....cho,cho,chooooo!
Ahhhhhhh....ce dramatism ,pierde la avantaj...1-1!!!!Come on,Berni!
Nu se poate!!!!!!ce ghinion!aceeasi placa,si...1-2 Berni.....Hai fetito ca se poate,provoac-o la atac ca poti s-o faci acolo pe contre!
Chooooole...2-2 la seturi ...nu mai resist sa ma uit.......... merg la sala sa sufar in nestire ...Hai pustoaico,da-i bice!!!!Ultima editare de csabazedler; 12.aug.2016, 18:04.I love table tennis !
Comentariu
senior- 23.mai.2007
- 950
- Vatra Dornei, Romania
- 40
Likes given: 10Likes received: 25
Asa emotii nu am nici la meciurile meleBlade :Butterfly Timo Boll Spirit
BH : Tenergy 05Fx
FH : Tenergy 05Fx
Comentariu
- 2332
- Agnita
- 65
Am revenit acasa,fara sa aflu deznodamantul (setul decisiv a lui Berni) cu Koreea!!!!Haideti,oameni buni..........dati-mi o veste buna,va rog!!!!!!!!!!I love table tennis !
Comentariu
Dac-ar fi fost, n-ar fi fost nevoie sa intrebi ... totusi, mie mi-a placut cum a jucat.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
- 2332
- Agnita
- 65
Postat în original de FlorinBN Vezi postDac-ar fi fost, n-ar fi fost nevoie sa intrebi ... totusi, mie mi-a placut cum a jucat.
In situatia data,haideti sa le sustinem in seara asta pe fetele de la handbal(cu Spania) si pe Horia si Florin la tenis..Hai Romania!
Choooooooooooooooooo,Romania!Chiar daca mingea e (un pic)mai mare ca la ping-pong,tot o victorie mare este (asta cu Spania,24-21 la handbal)pentru noi.
Hai Romaniaaaaaaaaaaa!Ultima editare de csabazedler; 12.aug.2016, 21:09.I love table tennis !
Comentariu
Înțelept- 19.oct.2010
- 6976
- Blaj
- 67
Likes given: 197Likes received: 462
YANG Haeun - SAMARA Elizabeta = 1-3 (-8, 7, -10, -9). KOR - ROU = 2-2
Pana la urma Beri a pierdut meciul decisiv cu SUH Hyowon KOR cu 2-3 (11, -12, -10, 9, -7). KOR - ROU = 3-2
Jun MIZUTANi JPN a castigat medalia de bronz la individual masc. invingandu-l pe Vladimir SAMSONOV BLR cu 4-1 (11-4,11-9,6-11,14-12,11-8 )
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 21:14.Procesare...X
Comentariu