Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Vand lemn

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Vand lemn

Se vinde ultima bucata de lemn rămas, un Jun Mizutani ZLC, lemn fabricat în 2008, an foarte bun pentru aceste gen de lemn, este din prima serie a acestor lemne, greutate 92 grame, mâner FL. Lemnul este rar, arata foarte bine, nu este lovit si nu a suferit nici o modificare. Este un lemn foarte bine echilibrat si cu un simt deosebit. Are un echilibru bun intre viteza si control.

Preț - 499 lei.
    Accept si unele schimburi plus/minus diferența.
    Detalii la 0742 878 196 sau mesaj privat.

Ultima editare de vitanu2006; 13.mai.2016, 08:40.

Valabil.

Comentariu

bun lemn, dar de ce zici ca anul respectiv ar fi mai bun, decat un alt an ? e ca la vinuri ? mai vechi mai bun sau cum ? si de ce zici ca e rar, inca se fabrica

Comentariu

Domnule Alexandru29 aveti dreptate în tot ce ați scris mai sus. Aici vin cu următoarele completări : primul an în care se fabrica lemnele se considera a fi putin superior celorlalți ani, ma refer aici la feel-ing. Comparația făcută cu un gen de băutură alcoolică e bine-venită. Este exact cum ati spus. Cu cat e mai vechi e mai bun. De altfel după cum stiti pe forum, oamenii caută lemne vechi, cu diferite ?nsemne ( gen fluture negru, fără serie, cu serie dar cu o anumită litera la începutul ei, etc. Cei mai experimentati cunosc mai multe detalii ). Lemnul încă se fabrica dar e varianta noua care costa dublu fata de prețul cerut de mine si sincer nu stiu dacă vine cu alte âmbunătățiri. Varianta veche, cea pe care o prezint eu nu se mai fabrica. Cel putin asa am auzit. O duminica plăcută. Stimă.

Comentariu

Procesare...
        X