Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
ITTF.Dupa mingile de plastic,o alta aberatie.
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
senior
- 06.ian.2010
- 233
- Ramnicu Valcea
- 53
Likes given: 0Likes received: 0
ITTF.Dupa mingile de plastic,o alta aberatie.
Dr.Levi Balsa Carbo Combi.FH:Xiom Vega Pro 2.0 BH:TSP Curl P1-r 0.5.
Red+Black Kazak C. FH:SpinLord Marder IV Max BH:SpinLord Agenda 1.0Taguri: Nimic
senior- 23.iul.2011
- 397
- Cluj-Napoca, Romania
- 53
Likes given: 0Likes received: 1
Eu cred ca baietii aia de la ITTF sunt cu mintea prea hodinita...Crestem CAMPIONI! Antrenam INTELIGENTA! CS VOINTA Cluj
Următoarea propunere ar putea fi interzicerea fețelor soft, pentru încetinirea jocului, sau scoaterea în afara legii a topspinuluiTEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
senior- 06.ian.2010
- 233
- Ramnicu Valcea
- 53
Likes given: 0Likes received: 0
Sau interzicerea chinezilor..Dr.Levi Balsa Carbo Combi.FH:Xiom Vega Pro 2.0 BH:TSP Curl P1-r 0.5.
Red+Black Kazak C. FH:SpinLord Marder IV Max BH:SpinLord Agenda 1.0
Comentariu
Dacă lăsau mingile din celuloid și ridicau puțin fileul, cred ca era bai mai mic și obțineau și ce voiau...
Comentariu
Postat în original de grasomega Vezi postDacă lăsau mingile din celuloid și ridicau puțin fileul, cred ca era bai mai mic și obțineau și ce voiau...
P.S.: Este doar punctul meu de vedereblade : Xiom Hayabusa Z; fh Donic Bluestorm Pro; bh Donic Bluestorm Z2
Comentariu
Postat în original de gpopescu Vezi postNoile mingi din plastic sau plastic in amestec cu celuloid, vor fi mai bune decat cele vechi peste putin timp (daca nu deja sunt...)
P.S.: Este doar punctul meu de vedereBlade-Darker speed 90
Fh- Butterfly Tenergy 05 fx
Bh- Testing
Comentariu
Postat în original de dado_daniel Vezi postEste o speranta sau va bazati pe ceva informatii?
Conditia este ca mingile de plastic 40+ sa fie bune (vezi Galaxy Yinhe 3* 40+, Kingnik 3* 40+ sau Joola 3* 40+)
Este bineinteles doar punctul meu de vedere sau asa vad eu diferenta intre cele doua tipuri de mingi.blade : Xiom Hayabusa Z; fh Donic Bluestorm Pro; bh Donic Bluestorm Z2
Comentariu
Postat în original de gpopescu Vezi postDaca incepi sa joci numai cu cele noi 40+ (de plastic sa spunem ca ar fi)..., iar dupa o perioada de cateva saptamani joci din nou cu cele de celuloid (de 40), o sa ti sa para ca vechile mingi nu mai sar deloc bine, ca sunt foarte usoare si ... trebuie sa faci acest lucru ca sa iti dai seama ce vreau sa spun.!!
Conditia este ca mingile de plastic 40+ sa fie bune (vezi Galaxy Yinhe 3* 40+, Kingnik 3* 40+ sau Joola 3* 40+)
Este bineinteles doar punctul meu de vedere sau asa vad eu diferenta intre cele doua tipuri de mingi.Nittaku Violin Fastarc G-1 / Fastarc S-1
Comentariu
Am jucat de vreo 3-4 ori cu mingi de plastic Butterfly. Sunt mai usoare si au un sunet ciudat . Manat de curiozitate am cumparat saptamana trecuta un set de 3 mingi Nittaku de 3 stele. Vreau sa zic ca sunt total diferite de Butterfly. Sunt la fel de grele ca cele din celuloid si sunetul la fel. Chiar nu am sesizat diferente intre celuloid si plastic in cazul acestor mingi. Pun si linkul cu mingile despre care vorbesc
http://tenismasa.ro/new-2014-nittaku...-mingi/732.htmJOOLA Zelebro
FH Joola Rhyzer Pro 45
BH Joola Rhyzer Pro 45
Comentariu
senior- 22.oct.2016
- 521
- Ploiești
- 51
Likes given: 74Likes received: 137
Parerea mea este ca, cine stie tenis de masă, se adapteaza la orice noua modificare. Cu antrenament si rabdare se rezolva totul si micile inconveniente, de orice natura ar fi acesatea, sunt depasite.R45 / Andro Ligna CI Off / R47
"My goal is not to be better than anyone else, but to be better than I used to be."
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 16:42.Procesare...X
Comentariu