Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
...sau hai de vineri seara,Nicule!Iesi la ocazie in Broscarime si gasesti sigur pe cineva inspre Agnita,aici ne ajuti la carat si aranjat mesele in sala(pana tarziu in noapte) si,uite-asa,ti-ai castigat si....."masa" si "casa"!....ha,ha!
"Broscarime" cam urat spus...Oak City si sa ajunga cu limuzina in Agnita, sa fie cazat la Hotel si desigur o sa ajunga si la sala dupa aranjarea meselor !!!
Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red
Se retrag de pe lista de asteptare : Kincses Jozsef (amatori), Nagy Hunor si Farkas Zoltan (incepatori).
Cu mare regret ma retrag si eu. Va doresc un turneu excelent !
Se retrag de pe lista de asteptare : Kincses Jozsef (amatori), Nagy Hunor si Farkas Zoltan (incepatori).
Cu mare regret ma retrag si eu. Va doresc un turneu excelent !
Kincses Jozsef a trecut de ieri pe lista principala si nu mai este rezerva. Mai doreste in acest caz sa se retraga ?
Nagy Hunor si Farkas Zoltan au sansa sa treaca pe lista principala azi, daca se mai inregistreaza retrageri. Eu zic sa mai astepte putin, daca doresc si eventual sa revina mai tarziu cu decizia finala.
Kincses Jozsef a trecut de ieri pe lista principala si nu mai este rezerva. Mai doreste in acest caz sa se retraga ?
Nagy Hunor si Farkas Zoltan au sansa sa treaca pe lista principala azi, daca se mai inregistreaza retrageri. Eu zic sa mai astepte putin, daca doresc si eventual sa revina mai tarziu cu decizia finala.
Dar, de mine care sunt primul pe lista de asteptare nu va faceți"griji"? [emoji6] 😊
Dar, de mine care sunt primul pe lista de asteptare nu va faceți"griji"? [emoji6]
Mr. Tomahawk
Griji ? Nu ! Emotii, da !
Si eu am trait experienta asta de multe ori si, ciudat (coincidenta ?) sau nu, majoritatea s-au intamplat la turneele din Sibiu ... unde n-am mai prins loc.
In concluzie, ne vedem la Agnita. Da Cule o bere.
Reamintesc participantilor interesati de cazare ca vom putea asigura suficiente locuri decente la preturi modice chiar langa sala,in incinta Casei de cultura "Ilarion Cocisiu".Colaboratorii nostri ne pun la dispozitie vineri si sambata noaptea intreaga mansarda cu 10 camere noi,a cate 2-3-4-5 locuri,precum si salonul cu Tv unde se poate viziona finala Champions League!
Am fost rugat sa anunt retragerea colegului nostru Oancea Paul de la Open,cu mari regrete!
Ultima editare de csabazedler; 26.mai.2016, 10:35.
Comentariu