Fete. lemne etc
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Grass d tecs, Donic Anti classic și Mettal Death ox
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
Ma intereseaza pe mine replica alc . Ce greutate are si in ce masura se aseamana cu lemnul original la joc ?
Are 89g. Ca simț e pe aproape de cel original, doar un picuț mai lent dar cu control bun. Avand aceleași straturi de furnir e pe aproape. Il vand pentru că am făcut rost de un Xiom Amadeus si nu mai vreau sa schimb lemnele.
Comentariu
maestru- 27.iun.2011
- 1549
- Timișoara, Romania, Romania
- 38
Likes given: 26Likes received: 65
Nu știu ce clona de alc ati avuti dvs dar pot sa va spun ca eu am avut unul si nu avea nici o treaba cu originalul! Foarte rapid, se asemana mai degrabă cu un lemn chibezesc!oricum la banii astia e pomană chiar daca e clona! Spor la vânzare!tb alc t05/t05 fx
Comentariu
organizator local- 02.feb.2010
- 1739
- Sinpaul, Mureș
- 44
Likes given: 11Likes received: 54
Fata hurricane tot clona e?Lemne: DHS Hurricane Long W997
FH: DHS Hurricane Neo 3 nationala blue sponge 2,1/ 40
BH: DHS GoldArc 8
Comentariu
senior- 01.feb.2015
- 1203
- cluj napoca
- 44
Likes given: 90Likes received: 245
As da 400 maxim pe photino...
- - - Actualizat - - -
Daca vrei sunama....0753102146Lemn: viscaria black tag
Fh: tenergy 05
Bh: tenergy 05
Comentariu
senior- 01.feb.2015
- 1203
- cluj napoca
- 44
Noooo......zici ceva prietene.....sau nu....k ma intereseazaLemn: viscaria black tag
Comentariu
Lemnele BTY Photino si Xiom Hayabusa se pot vedea live la turneul de sâmbătă de la Brăila. Doritorii sa anunțe.
Comentariu
senior- 01.feb.2015
- 1203
- cluj napoca
- 44
Revin cu photino....tot asa.....daca vrei suna-maLemn: viscaria black tag
Comentariu
organizator local- 18.feb.2012
- 3443
- Vatra Dornei
- 59
Likes given: 431Likes received: 541
Postat în original de catalincrt Vezi postAnti Der Materialistspezialist Transformer. Pret 130 lei, dimensiune 160/152mm rosu, burete 0.6 mm. Probata o zi dar nu se adaptează amicul meu cu materiale
Comentariu
Postat în original de marcu vasile Vezi postEste o fața ptr.............. ?
Salut , haideti sa va zic si eu 2-3 vorbe despre aceste produse, poate va ajuta cu ceva informatiile.
In primul rand , toate antispinurile de la Der Materialspezialist cat si de la Dr Neubauer se vor a fi o varianta legala la fetele long pips frictionless scoase de pe lista acum multi ani.
Firma MSP nu este noua , dar nu este foarte cunoscuta in Romania pentru ca se adreseaza doar unei anumite nise de jucatori.
Primul antispin scos a fost Nightmare , scos in anul 2011 urmand ca de-a lungul anilor sa mai scoata diverse antispinuri precum Beast, Spinparasite , BAD iar cel mai recent scos pe piata : Transformer.
Ambele firme incearca sa arunce pe piata arma ideala : antispinul cu cel mai bun reversal la cea mai mica viteza , si odata cu scoaterea pe piata a fetelor Buffalo si Transformer au reusit sa produca o fata pe care multi o cauta de ani de zile
Acum cateva vorbe strict despre Transformer ca sa nu deviez foarte mult de la topic :
Este un antispin extrem de lent cu un burete special care atenueaza viteza si un topsheet dur.
Spinreversalul este foarte bun (la nivelul lui Buffalo) si se apropie foarte mult de fetele Superblock si Original , care sunt cunoscute pentru cel mai bun spinreversal din randul fetelor frictionless.
Controlul este foarte bun pentru un antispin , insa feelingul e diferit fata de fetele OX (fara burete) , asa ca utilizatorii de Superblockuri care comanda astfel de fete si vor crede ca peste noapte , fara antrenament vor juca la fel de bine , vor avea o mare dezamagire. Fata are potential insa trecerea va dura putin in functie de abilitatile si experienta fiecaruia.
Foarte important : fiind o fata lenta , este necesar un lemn mai rapid care sa aiba in componenta si carbon astfel incat Spinreversalul sa fie cel dorit.
Cei care vor vrea sa incerce aceste fete pe lemne defensive (ex Matsushita Power Defence) s-ar putea sa aiba o surpriza neplacuta : controlul este bun ,insa spinreversalul este considerabil mai mic.
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 18:24.Procesare...X
Comentariu