Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Vand 2 fete Yasaka Rakza 7 Soft max

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Vand 2 fete Yasaka Rakza 7 Soft max

fetele sunt impecabile, folosite la un antrenament de 1,5 h, practic sunt ca noi, dim fata rosie 150/157 mm, fata neagra 149/157 mm ,made in germania ,se vinde doar la pereche pret 120 lei sau paleta completa la 150 lei ----VANDUT
    Ultima editare de adriano; 20.mai.2016, 14:00.
    Blade: --Butterfly W. Schlager carbon ; --Forhand: Dignigs 05 ;-- Backhand: Dignigs 05

Vreau eu paleta Franculescu Mihai drobeta turnu Severin, str Maior Corneliu Savoiu nr. 3, bl. A1,sc2,ap.10 prin posta româna. Cu stima!!!
    Blade Buterfly Apolonia Tiago
    FH Tenergy 80
    BH Tenergy 05 FX

Comentariu

[QUOTE=adriano;304896]fetele sunt impecabile, folosite la un antrenament de 1,5 h, practic sunt ca noi, dim fata rosie 150/157 mm, fata neagra 149/157 mm ,made in germania ,se vinde doar la pereche pret 120 lei sau paleta completa la 150 lei
      [/QUOT

- - - Actualizat - - -

pe ce lemn sunt lipite fețele?

Comentariu

Ai reusit sa vinzi paleta
        Blade . PHOTINO
        Fh. Tibhar ev. Mx-p
        Bh.:Tibhar ev. Mx-p MATERIALE TENIS DE MASA EMI.TT

Comentariu

sunati-ma maine dupa ora 10,multumesc 0742882510

- - - Actualizat - - -

Vandut Marcu Vasile
          Blade: --Butterfly W. Schlager carbon ; --Forhand: Dignigs 05 ;-- Backhand: Dignigs 05

Comentariu

Postat în original de adriano Vezi post
            fetele sunt impecabile, folosite la un antrenament de 1,5 h, practic sunt ca noi, dim fata rosie 150/157 mm, fata neagra 149/157 mm ,made in germania ,se vinde doar la pereche pret 120 lei sau paleta completa la 150 le
            STIFTURI IN TOATA REGULA FRATE ,am sa rog pe aceasta cale sa aiba grija administratorul de el .iar dumneata frate ca sa nu mai lungim vorba sa trimiti banii inapoi pe adresa pe care ai trimis pachetul.Iti promit ca nu am sa las asa treaba am sa ma duc stiu eu unde si o sa ai mari necazuri .
            Blade . PHOTINO
            Fh. Tibhar ev. Mx-p

Comentariu

Am stat de vorba cu tipul si il cred ca nu a stiut de aceste fețe si a inteles ca trebuie sa trimita banii inapoi
              Blade . PHOTINO
              Fh. Tibhar ev. Mx-p

Comentariu

macar e bine ca nu e tepar ci doar un naiv sau novice in ale materialelor
                JOOLA Zelebro
                FH Joola Rhyzer Pro 45
                BH Joola Rhyzer Pro 45

Comentariu

Referitor la anuntul meu de mai sus, am vorbit cu d-nul ce mi-a vandut fetele respective si a recunoscut ca sunt ,,clone,, ,dar la cumparare nu mi-a confirmat acest lucru, imi cer scuze d-nul Marcu pentru neplaceri. Multumesc

Comentariu

Procesare...
                  X