Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Eu am Dotec AR si mi se pare rapid. A jucat si Valigti cu el si nu ia placut desi el are Primorac, crede el ca din cauza tratamentului cu epoxi dar eu stiu ca asa era si inainte de tratament. Nu prea mai agreez lemnele care suna Ping, le prefer pe cele care fac Pong pentru ca vreau sa am ultimul cuvant.
Nu stiu cat de rapid joci dar carbokev-ul este atat de rapid si cu un control atat de mic incat fuge o groaza de lume de el. Are unul la Yasaka in Buc si nu la cumparat nimeni (pana acum). Am jucat si o partida cu un Waldner Dotec Carbon si mi sa parut "omenesc". Dar si mai omenesc este Yasaka Gatien Carbon, care are un control si un sound, nu o sa va vina sa credeti, foarte asemanator (dupa parerea mea), cu Yasaka Sweden Classic (ca le-am jucat pe amandoua in aceiasi partida). Eu sunt un fel de "Bat-o-drom" sau "palet-o-drom". Joc tot ce-mi pica in mana si fac totul sa-mi pice cat mai multe.
Asa suparat esti de vrei sa ma vezi deja in formol?
Cat despre lemn, impreuna cu fețele care le am si pe care nu le lipesc foarte des, este foarte bine echilibrat si da o senzatie foarte faina de control.
In maner eu unu nu simt nimic nici atunci cand blochez "trasoarele" adversarilor sau topspin-urile alea de-ti "imping" paleta in spate. Per ansamblu, asta-i senzatia generala: echilibru.
Asa suparat esti de vrei sa ma vezi deja in formol?
Cat despre lemn, impreuna cu fețele care le am si pe care nu le lipesc foarte des, este foarte bine echilibrat si da o senzatie foarte faina de control.
In maner eu unu nu simt nimic nici atunci cand blochez "trasoarele" adversarilor sau topspin-urile alea de-ti "imping" paleta in spate. Per ansamblu, asta-i senzatia generala: echilibru.
Nu, da' am vazut ca te pricepi la denumiri "stiintifice"
Eu joc in ultimul timp cu un lemn Yasaka Gatien Carbon care are un feedback foarte bun in maner, dar am invatat ieri inca ceva: Nu numai senzatia din maner inseamna control ci felul in care sare mingea din paleta. Am jucat tot ieri cu doua palete Butterfly, un Cofferlait si un Kong Linghui (nu stiu daca am scris foarte bine). Amandoua aveau un feedback moderat spre mic dar un control excelent. Kong Ling Hui-ul parca juca singur. Oriunde intindeam mana, mingea era pe masa. Cred ca daca-l lasam singur si ma duceam sa beau o cola , cand ma intorceam aflam ca am castigat partida! Voi reconsidera notiunea de control.
Comentariu