Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
3 mese in sectorul 4 la intersec?ia Bd. Tineretului cu Calea V?c?re?ti. Noul megaparc are spa?ii de recreere, f?nt?ni arteziene, alei pavate, locuri de joac? dintre cele mai moderne, terenuri de baschet, handbal, fotbal, volei ?i badminton, mese de ping-pong, piste ?i rampe pentru rolleri.
Dupa ce am citit acest topic, am incercat sa grupez toate mesele de prin parcuri. Daca, am ratat una, rog sa fiu corectat si eventual, daca mai sunt si altele sa fie postate.
1 - masa buna de piatra in Parcul Romniceanu (Panduri)
2 - mese de plastic Parc Moghioros cu nocturna
2 - mese Parc Regina Maria dupa Podul Grant
2 - mese de plastic Bd Gh Duca (str. Maltopol cred)
2 - mese Parcul Tei
1 - masa Parcul Circului
2 - mese la Teatru Masca (nu stiu sigur)
4 - mese Parc Izvor (nu mai sunt ce erau odata)
3 - mese Parc Herastrau
1 - masa ? spate Spring Time Floreasca
1 ? Parc Titan
2 ? mese Parc Kiseleff (Groapa Leului)
Blade : Donic Waldner Diablo Senso
Fh : Joola Mambo C
Bh : Yasaka Mark V GPS
La mesele din parcuri este bine sa vi cu fileu. Chiar si la mesele din fibra de sticla din Moghioros fileul metalic la o masa se poate scoate si monta un fileu de plasa.
mesele din izvor sunnt o adevarata capcana. pe langa faptul ca sunt strambe, dupa zilele ploioase risti sa te afunzi in noroiul din gropile de langa mese. Este destul de dificil de montat si un fileu pe mesele acelea. Dar pentru putina distractie suportam si chestiile astea
Timo Boll Platin+
Blade: Nittaku Acoustic
FH: Tenergy2.1
BH: Tenergy2.1
pentru a regenera interesul maselor pentru acest sport, propun, un turneu B la una din locatiile respective, din oricare parc......
(preferabil moghioros, ca locuiesc in zona )
Cea mai buna masa pentru o astfel de competitie e in Parcul Romniceanu (piatra). Locatie linistita/frumos/banci/mese de sah si carti/fara vant puternic/umbra.
Eu propun ca intalnirea sa aiba loc Sambata 13 iun ora 15:00. O sa mai aduc macar 2 jucatori de valoare (nivel parc).
Nu e nocturna, avem timp sa jucam pana pe la 20.30.
Ar fi o treaba si asta. O sa se lase cu multa caterinca voie buna.
Ideea nu ar fi rea mai ales ca ar fi un antrenament bun pentru amatori.
Cateva premii ar fi binevenite
Timo Boll Platin+
Blade: Nittaku Acoustic
FH: Tenergy2.1
BH: Tenergy2.1
Oferta a expirat. Nu se mai tine. Totusi, pentru alti doritori, poate ne vedem prin Moghioros Sambata sau Duminica. Se poate juca si dupa lasarea intunericului. Cine sta mai departe si are, sa vina cu bicicleta.
Pentru a va creea o idee despre cum arata mesele din parcuri am sa postez cateva imagini cu ele.
2 mese Bd Alexandru Ioan Cuza (nu str. Maltopol) in apropierea Garii de Nord.
Comentariu