Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
da, chiar e ok acum in Pub 178...ai spatiu destul, atmosfera nu e sufocanta (poate parea putin frig la inceput, dar dupa cateva jocuri e ideala)...chiar nu-mi pare rau ca imi "pierd" 40-45 minute cu drumul pana acolo...
In 178 chiar e super ok acum ... spatiu mare, mese ok ... si sa nu mai zic de faptul ca am inceput sa ne adunam acolo o comunitate destul de mare de iubitori ai acestui sport ...
Lemne: 1. Primorac carbon off + / 2. Kiso hinoki V off -
Fete: 1. Tenergy 05 2.1 black / Tenergy 64 2.1 red / 2. Butterfly Solcion 2.1 red / 2.1 black
Ma poate ajuta cineva ?
doresc sa fac tenis de performanta de ceva timp dar nu am gasit niciun club nimic ... dak stie cineva add cc_mnx si discutam acolo .. multumesc
Caut un loc de antrenament (indoor) in jumatatea de nord a Bucureștiului (inclusiv Mogosoaia, Crevedia chiar ). Mai exista alte locatii decente in afara de cele descrise mai jos de mine?
1.Strand Tineretului (Primo Nebiolo nr.1). - conditii f.bune dar nu reusesc sa rezerv o masa acolo de 2 sapt.- se pare ca e un fel de "circuit inchis" sau deja au prea multi abonati.
2.IDM - relativ ok. Nu se pot face rezervari. Dupaamiaza dupa 17.00 gasesti numai masa la fumatori - destul de deranjant. Spatiu disponibil relativ mic.
3.Complex Studentesc Tei-(Str.Oltetului,la fosta Cupola) - din pacate inchis din oct. pana in aprl.-mai.
Multumesc.
Salut si eu sunt foarte interesat de o sala sau ceva in centrul bucurestiului sau pe aproape de el si eu joc in 178 dar am auzit ca urmeaza sa faca creasca pretul destul de ciudat si sunt dezamagit de asta pentru ca am cunoscut aici niste jucatori foarte foarte buni deci va rog daca aveti sugestii pls spunetimi si mie sunt foarte foarte pasionat de acest joc !!!! ( id mess alexandru.cris)
Alte alternative nu prea ai :
1). http://www.idmclub.ro/tenis.php , mese butterfly
2).In incinta strandului Tineretului - strada Primo Nebiolo nr.1 (intre Muzeul satului si Institutul Agronomic). Mese de joc Stiga EXPERT, profesionale, aprobate ITTF. Program:9-22. Relatii la telefon 0722 775 905.
3).http://www.mazicon.ro/tenis-de-masa.php
Alte alternative nu prea ai :
1). http://www.idmclub.ro/tenis.php , mese butterfly
2).In incinta strandului Tineretului - strada Primo Nebiolo nr.1 (intre Muzeul satului si Institutul Agronomic). Mese de joc Stiga EXPERT, profesionale, aprobate ITTF. Program:9-22. Relatii la telefon 0722 775 905.
3).http://www.mazicon.ro/tenis-de-masa.php
Primele 2 locatii le-am mentionat si eu. Am fost si la ultima, la Mazicon, problema e ca e f.departe de mine - in Ghencea (mie imi trebuie undeva in Nord). Alt incovenient e ca anul trecut nu s-a putut juca in sala multa vreme, fiind preferat aerobicul. In continuare, astept alte sugestii de posibile locatii in jumatatea de Nord a Bucureștiului...
Locuiesc in Afumati. Mi-am luat de o luna o masa de tenis dar m-am saturat sa joc singur (ridic jumatate de masa si o tacanesc asa pana nu mai vad bine bila).
1. Sunt persoane din zona, interesate sa jucam impreuna la mine (seara sau in weekenduri)?
2. Poate cineva sa-mi indice in Voluntari locuri unde pot juca seara cu alti parteneri sau mai ales un antrenor?
3. fftopic: Ma straduiesc sa progresez, am incercat sa-mi construiesc un return board pt a exersa topspin dar rezultatul e dezamagitor. Din lipsa de partener, ma gandesc serios sa achizitionez un robot. Are cineva experienta cu astfel de masinarii? Ce model imi recomandati? Dl "tibi" imi recomanda cu caldura noul robo-pong 2050 dar pretul e cam mare si as prefera sa iau 1050 in prima faza si sa-l upgradez mai tarziu cu sistemul de reciclare al bilelor. Intrebarea este daca 1050 are exact aceleasi performante ca 2050 da ii lipseste doar sistemul de reciclare.
Multumesc.
Victor
Locuiesc in Afumati. Mi-am luat de o luna o masa de tenis dar m-am saturat sa joc singur (ridic jumatate de masa si o tacanesc asa pana nu mai vad bine bila).
1. Sunt persoane din zona, interesate sa jucam impreuna la mine (seara sau in weekenduri)?
2. Poate cineva sa-mi indice in Voluntari locuri unde pot juca seara cu alti parteneri sau mai ales un antrenor?
3. fftopic: Ma straduiesc sa progresez, am incercat sa-mi construiesc un return board pt a exersa topspin dar rezultatul e dezamagitor. Din lipsa de partener, ma gandesc serios sa achizitionez un robot. Are cineva experienta cu astfel de masinarii? Ce model imi recomandati? Dl "tibi" imi recomanda cu caldura noul robo-pong 2050 dar pretul e cam mare si as prefera sa iau 1050 in prima faza si sa-l upgradez mai tarziu cu sistemul de reciclare al bilelor. Intrebarea este daca 1050 are exact aceleasi performante ca 2050 da ii lipseste doar sistemul de reciclare.
Multumesc.
Victor
E un club sportiv pe langa primaria din Voluntari unde se mai intanlesc prietenii si joaca un tenis de masă. Au 2 mese profi.
Blade : Donic Waldner Diablo Senso
Fh : Joola Mambo C
Bh : Yasaka Mark V GPS
Se joaca in Voluntari, undeva pe langa politie,pentru detalii despre locatia exacta cauta la topicul `turneu Voluntari`.Acolo gasesti si un antrenor meserias, Paul Chiru se numeste.
Cluburi, locuri de practicat tenis de masă București
Cine stie ce locuri de practicat tenis de masă sau cluburi de antrenamente se gasesc in București in zona Unirii - Tineretului - Vitan sau prin zona.
Eu deocamdata sunt inscris la un club de langa Tineretului, la Palatul Copiilor, dar as vrea sa joc si in alte locuri cu plata, deoarece la clubul meu nu am posibilitatea asta.
As fi foarte recunoscator daca mi-ar recomanda cineva un loc bun de jucat, cu conditii bune.
Multumesc mult
Bine ai venit Elena
In principiu la cluburi se merge in formatie...
Dar exista intotdeauna posibilitatea sa joci cu jucatorii excedentari de la mesele vecine. La Galion sala este supravegheata de doamna(e) si te pot ajuta chiar ele pentru parteneriat. Incearca intai un telefon acolo.
Salut,
Acum ca s-a desfiintat sala de tenis de la Strandul Tineretului, mai exista vreo sala in București care sa aiba conditii la fel de bune ca in IDM ? Stie cineva?
Multumesc
VA ANUNTAM CA IN JURUL DATEI DE 10 IUNIE SE VA DESCHIDE O NOUA SALA DE TENIS IN CENTRUL BUCURESTIULUI ,Strada Tabacarilor Nr.7 Sector 4, in incinta"Pionierul" ,in spate la fostul restaurant budapesta,langa maternitatea bucur.CA DOTARI,2 MESE DONIC WORLD CHAMPION TC (mese pe care se joaca in campionatele mondiale),6 MESE DONIC WALDNER 25 APROBATE ITTF,ROBOT PROFESIONAL ROBOPONG 2050,PALETE DONIC ,INSTRUCTOR TENIS ATESTAT,AER CONDITIONAT,BAR CU TOATE DOTARILE(ceai infuzie,cola,limonada,fresh portocale,bere,frappe,inghetata,ciocolata calda,sandwich).PROGRAM NONSTOP.MAI MULTE DETALII IN CURAND PE http://www.animalkingdomclub.ro/ .TEL 0752602965.
NOU ...SALA TENIS BUCURESTI... ANGAJAM PERSONAL CALIFICAT
ANGAJAM INSTRUCTOR TENIS SI PERSONAL SERVIRE SALA....OFERIM ABONAMENTE AVATAJOASE PT SCOLI ,LICEE,CORPORATII,CLUBURI TENIS .................................................. .................................................. ........................ .................................................. .................................................. .............................. VA ANUNTAM CA IN JURUL DATEI DE 10 IUNIE SE VA DESCHIDE O NOUA SALA DE TENIS IN CENTRUL BUCURESTIULUI ,Strada Tabacarilor Nr.7 Sector 4, in incinta"Pionierul".CA DOTARI,2 MESE DONIC WORLD CHAMPION TC (mese pe care se joaca in campionatele mondiale),6 MESE DONIC WALDNER 25 APROBATE ITTF,ROBOT PROFESIONAL ROBOPONG 2050,PALETE DONIC ,INSTRUCTOR TENIS ATESTAT,AER CONDITIONAT,BAR CU TOATE DOTARILE(ceai infuzie,cola,limonada,fresh portocale,bere,frappe,inghetata,ciocolata calda,sandwich).PROGRAM NONSTOP.MAI MULTE DETALII IN CURAND PE http://www.animalkingdomclub.ro/ .TEL 0752602965. ....
Comentariu