Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Paleta cu forma neobisnuita

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Paleta cu forma neobisnuita

Iata ce forma noua de paleta au calculat niste baieti ca ar fi mai potrivita pentru tenisul de masa, pentru stilul ofensiv:

Discutia este aici, dar nu sunt mari detalii:
    http://forum.oneofakindtrading.com.a...pic.php?t=5670
    Forma este interesanta si ma intreb daca nu cumva lemnul respectiv ofera o suprafata confortabila mai mare decat cel cu forma clasica.
    Am vazut ca pe aici sunt ceva entuziasti si ma gandeam ca poate Radu0 sau cine are posibilitatea ar putea sa incerce sa construiasca asa ceva si sa ne spuna si noua ce parere are. Ar putea apoi sa dea paleta pe mana unui jucator mai bun dintre amatori si sa avem o parere avizata - in caz ca veti considera ca merita atentie.
    Ce ziceti?
    Blog de tenis de masă

Re: Paleta cu forma neobisnuita

Desi paletele ascutite la varf (de tip ou) sunt teoretic mai "aerodinamice", pt mine, un categoric NU. Pe zonele care lipsesc se produc f multe lovituri la viteze mari de joc, cand precizia de pozitionare a paletei scade. Exista variante mai "umane" a acestei forme, una din ele fiind la Donic Waldner Dicon, un lemn care compenseaza prin calitatile sale exceptionale , acea forma.
    Intrebati-l pe Teodorus 29 .
    Lemn- Bty Viscaria
    FH - TENERGY 05
    BH - TENERGY 80

Comentariu

Din cat reusesc eu sa-mi dau seama, paleta aceasta are ceva adaugat, nu lipsa. Greutatea ar putea fi o problema, ma gandesc...
      Daca ar fi doar taiata o bucata, atunci e clara treaba: mai bine NU!
      Blog de tenis de masă

Comentariu

E cam urata, seamana cu paleta lui Oblio
        TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX

Comentariu

O forma de ou dar mai umana.
          http://picasaweb.google.com/teodorus29/ ... 4609125938

Comentariu

Postat în original de VISCO
            Desi paletele ascutite la varf (de tip ou) sunt teoretic mai "aerodinamice", pt mine, un categoric NU. Pe zonele care lipsesc se produc f multe lovituri la viteze mari de joc, cand precizia de pozitionare a paletei scade. Exista variante mai "umane" a acestei forme, una din ele fiind la Donic Waldner Dicon, un lemn care compenseaza prin calitatile sale exceptionale , acea forma.
            Da-mi voie sa nu fiu de acord Visco , o lovitura data cu o parte a paletei care nu era "in plan" e 90% minge pierduta.
            Un jucator bun are o anumita constanta a lovirii doar cu o anumita zona a paletei mingea . Aceasta se si vede prin pete de culori diferite pe suprafata fețelor
            Pe de alta parte Diconul "ou" a fost foarte bine pus in valoare de Waldner care daca ati observat multe capace active le "sterge" cu varful paletei , nu cu parte dinspre maner , in special cele de pe masa.
            Blade DHS PG 2
            FH: DHS Hurricane 3
            BH: Stiga Airoc Astro M

Comentariu

Postez si eu o poza cu paleta mea care este usor asemanatoare cu donic dicon. Partea de lemn ce pleaca din maner este redusa pe ambele parti, oferind o priza exceptionala si o forta mai mare ( cazul meu in care am mana mica ). Topspinul merge excelent,lovesc cu partea centrala si de varf mai tot timpul. La jocul de la distanta poti sa pui un capac in ce colt vrei, doar trebuie inclinatia necesara pentru ca mingea pleaca din partea de centru-varf al paletei.
              Iata diferenta dintre un lemn butterfly care are o largaminte mai mare cand pleaca din maner si lemnul meu mai ingust cand pleaca din maner!
              Schlager Carbon
              Acuda S1
              Acuda S1

Comentariu

Postat în original de vali
                Postat în original de VISCO
                Da-mi voie sa nu fiu de acord Visco , o lovitura data cu o parte a paletei care nu era "in plan" e 90% minge pierduta.
                Un jucator bun are o anumita constanta a lovirii doar cu o anumita zona a paletei mingea . Aceasta se si vede prin pete de culori diferite pe suprafata fețelor
                Pe de alta parte Diconul "ou" a fost foarte bine pus in valoare de Waldner care daca ati observat multe capace active le "sterge" cu varful paletei , nu cu parte dinspre maner , in special cele de pe masa.
                Fiecare cu parerea lui. Eu cred ca daca o mingie este lovita cu mai mult din 50 % din proiectia ei, are sanse mari sa se duca acolo unde vrei tu daca si paleta este stabila. Un mm in plus poate face aceasta diferenta. Poate pt altii nu conteaza acest aspect dar pt mine , da!
                Lemn- Bty Viscaria
                FH - TENERGY 05
                BH - TENERGY 80

Comentariu

Postat în original de grasomega
                  Din cat reusesc eu sa-mi dau seama, paleta aceasta are ceva adaugat, nu lipsa. Greutatea ar putea fi o problema, ma gandesc...
                  Daca ar fi doar taiata o bucata, atunci e clara treaba: mai bine NU!
                  Daca diferenta este data de ceva adaugat, atunci intradevar nu este o problema.
                  Lemn- Bty Viscaria
                  FH - TENERGY 05
                  BH - TENERGY 80

Comentariu

Waldner nu mai joaca cu Dicon,joaca cu Senso Carbon dar tot cu forma aia de ou.
                    Am pus o poza cu paleta lui aici ,se vede clar forma daca facem abstractie de fetele taiate mult mai mari jos : http://picasaweb.google.com/lh/photo/1a ... directlink

Comentariu

Paleta "lui Oblio" e mult mai lunga decat una normala, chiar si decat cea din postul de mai inainte.
                      Daca o paleta ar avea sa zicem vreo 5 mm mai putin pe fiecare parte si vreo 30-40 mm in plus in varf, atunci in mod cert ar fi mai grea pre varf, dar va dati seama ce sweet-spot imens ar avea? Cel putin asa sugereaza poza...
                      Blog de tenis de masă

Comentariu

Procesare...
                      X