Va puteti spune parerea despre alegerile de pe 17.11.2005
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Votati pentru presedinte
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
Votati pentru presedinte
1Otilia Badescu0,00%0Otilia Badescu100,00%1Cristinel Romanescu0,00%0Cristinel Romanescu0,00%0Taguri: Nimic
Cred ca ar fi mai bine sa fie validat votul de aici, decat cel de la Federatie.
Nu putem decat sa speram ca asa va fi si acolo!Blade: Butterfly Cofferlait FL or Viscaria
FH: Sriver G2 FX 2.1 - red
BH: Sriver G2 FX 2.1 - black
Din cate stiu, vreo 70 de persoane, marea majoritate fiind presedinti de cluburi.
HUH! Chiar avem 70 de cluburi in tara? Cine stie de ele?
Ma refer la cluburi sportive, bineinteles...Blade: Butterfly Cofferlait FL or Viscaria
FH: Sriver G2 FX 2.1 - red
BH: Sriver G2 FX 2.1 - black
Comentariu
Votez cu Otilia Badescu, dar mi-e teama de RAPalete si accesorii tenis de masa la preturi de importator
Fete de palete tenis de masa
TT.MGVSPORT - www. ttsport.ro
Comentariu
sunt curios daca romanescu va primi vreun vot !!blade> Butterfly - Schlager Carbon
FH> Donic Coppa Tenero 2.1 red
BH> Donic Coppa Tenero 2.1 black
Comentariu
sunt 69 de cluburi de tenis de masă fiecare are un vot,mai sunt presedintii de asociatii judetene cam 30,plus cateva voturi(federali arbitri,etc),interesant e numarul cluburilor raportat la numarul jucatorilor,aproximativ 650,daca scoaten 4-5 cluburi mari,Constanța,Bistrița,ProAuto,Slatina,Arad s-ar putea sa avem surprize neplacute,sa avem cluburi mai multe decit jucatori
Comentariu
Membru Fondator AmaTur- 04.iun.2005
- 1395
- Alesd
- 52
Likes given: 0Likes received: 1
Eu as vota pentru Otilia Badescu........dar din pacate acest vot nu se pune la federatie (pana acum Otilia are 15 voturi si Romanescu are 0 barat)
Comentariu
Azi e MAREA ZI !!!
Insa daca se adevereste ceea ce am auzit prin "sursele" mele ... se va ajunge ca in fotbal adica tot la "Nasul" Sandu .
Sper sa nu fie adevarat si sa nu mai ramana "Nasul" Romanescu !!
AM ZISblade> Butterfly - Schlager Carbon
Comentariu
La ce ora sunt alegerile? Sau la ce ora transmite ceva.Lemn : Donic Crisan Titanium
FH : Donic Sonex JP : rosu
BH : Donic Sonex : negru
www.versuri-muzica.tk
Comentariu
vom afla la stirile sportiveblade> Butterfly - Schlager Carbon
Comentariu
k. ms. sper sa arate la stiri si sa vedem ca Otilia a castigat.Lemn : Donic Crisan Titanium
FH : Donic Sonex JP : rosu
BH : Donic Sonex : negru
www.versuri-muzica.tk
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 01:23.Procesare...X
Comentariu