Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Re: TURNEU B Topoloveni - 7 martie 2009 - ora 14.00
Un turneu frumos, bine organizat si bine jucat, in care au castigat cei mai buni.
In nota obisnuita, adica de la FB in sus, Sorin, ca superorganizator, Cristi Rusu, ca supercastigator si Rares, ca vesnic supercolectionar de locuri III.
Marile surprize au fost doi prahoveni, care au rupt gura targului: Florin Mos (care s-a inscris pentru Galați la categoria GREA, dar care dupa acest turneu trebuie transferat din oficiu la SUPERGREA) si mijlociul Horia Nitescu, cel care a administrat trei injectii dureroase lui Bogdan Trifu in sferturi. Felicitari noilor performeri, si... tunurile pe ei, baieti!
Vreau sa multumesc frumos domnului Vali Suta de la Curtea de Argeș pentru cadourile oferite premiantilor si tuturor fetelor participante in concurs, constand in produse ale firmei Dr. OETKER!!!
Clasament final:
1. Rusu Cristian - București
2. Mos Florin - Filipesti
3-4. Nitescu Horia - Ploiești
Leorda Rares - Reghin
5-8. Mocanu David - București
Trifu Bogdan - București
Ciopaca Marin - Topoloveni
Chiru Paul - București
9-16. Marin Floricel - Brașov
Nestor Dragos - București
Vasile Mircea - Brașov
Balan Mihai - Ploiești
Rizea Andrei - Gura Ocnitei
Banaru Ioan Andrei - Moreni
Barbu Alexandru - București
Bodeanu Mihai - București
17. Olaru Costin - Filipesti (2 victorii in grupele superioare)
18-26. Vasiliu Remus - Mioveni (1 victorie in grupele superioare)
Ilie Florian - București
Dinicescu Ion - Pitești
Ciuca Dan - Pitești
Pascu Dorin - Moreni
Bacanu Paulian - Brașov
Parvan Valentin - Topoloveni (org)
Bodeanu Dan - București
Stoica Dan - București
27-32. Valceanu Daniel - Topoloveni (0 victorii in grupele superioare)
Nicolae Andrei - Ploiești
Darmaz Ion - Targoviște
Alexandrescu Marius - București
Cionoiu Cristian - București
Barbulescu Bogdan - Pitești
33-35. Serban Raluca - Topoloveni
Pribeagu Claudiu -Topoloveni
Dumitru Florentin Cristian - Moreni
36-51. Traistaru Marius - Topoloveni
Tataru Valentin - Topoloveni
Stroe Georgian - București
Gorun Adrian - Topoloveni
Motoroi Constantin - București
Mircea Valentin - București
Popa Mircea - Brașov
Botarca Sorin - Topoloveni (org)
Fugulin Dan - Topoloveni
Furtunescu Ion - Topoloveni
Tutoveanu Razvan - Brașov
Stana Mihai - Pitești
Lazaroiu Adrian - Targoviște
Preda Nicolae - Curtea De Argeș
Stroie Florentina - Suseni
Suta Valentin - Curtea De Argeș
52-67. Negria Mihai - București
Icleanu Daniel - Pitești
Furtunescu Ovidiu - Topoloveni
Vlajoaga Alexandra - Topoloveni
Banaru Stefan Alexandru - Moreni
Antal Denes - Brașov
Bitoleanu Gabi - Pitești
Stan Rafael - Pitești
Nita Gheorghe - Moreni
Fugulin Mihai - Topoloveni
Stavarache Irinel - Topoloveni
Parvan Radu - Topoloveni
Coca Mircea - Topoloveni
Stanciu Emilia - Suseni
Ene Roland Emilian - Pitești
Drumcea Daniel - București
sorinele sunt suparat pe tine!
de ce l-ai pus pe cioara aia de mocanu inaintea mea,ca l-a scos waldner?
felicitari ptr. concurs a fost frumos!!!!!
te asteptam la voluntari cel mai probabil pe 22 martie ca pe 14 avem etapa si voi oricum sunteti la galati.
bafta la galati!
Abia astept si pozele... Faine sarmalute...si sortzul de la Dr. Oetker (inscriptionat cu ''Cea mai buna mama'') a picat la fix pentru nevasta-mea, deja era miezu' noptii (prietenii stiu de ce).
Se pare ca Topoloveni-ul imi poarta noroc.
Sorin, poate ma poti ajuta cumva cu filmarea pe care a facut-o tipul cu camera atunci cand am jucat cu Bogdan. In rest, MULTE FELICITARI
Schlager Carbon Off +
FH: Xiom Vega Elite Max
BH: Xiom Vega Europe Max
....mda...., oricum am primit premiul de consolare, foarte bun, delicios, dar am avut dificultati in a o convinge pe soacra-mea ca la locu' 5-8 asta s a castigat
Sarut-mana....
PS deoarece sunt persoana publica, as dori ca inregistrarea meciului sa fie distrusa,
multumesc
stai asa mai bogdane....pai la voi se fac discriminari?
tu ai luat premiu de consolare si eu nu?
vroiam si eu sa rada soacramea de mine !!!!!
de mine a ras finamiu care a fost la fata locului!
UN CONCURS REUSIT CUM NE ASTEPTAM DE ALTFEL IN SPECIAL SARMALUTELE SUPER GUSTOASE. FELICITARI LUI HORIA NITESCU CARE A REUSIT CEVA NEASTEPTAT.BRAVO HORIA!!!!!!! SPER SA NU SE SUPERE BOGDANEL PE MINE
AS DORI SA PRACTIC CAT MAI MULT POSIBIL ACEST SPORT SI SA DEVIN IMBATABIL
Sunt dator cu niste raspunsuri la intrebari:
1. Pt. Paul Chiru: L-am pus pe David Mocanu inainte pentru ca asa era pe tabloul de eliminatoriu!
2. Pt. Horia: Saptamana viitoare mi-a promis baiatul care a filmat ca imi face dvd-ul cu filmarea de la concurs. Mai am unul de acum o luna cand am facut turneul A. Nu stiu cum as putea sa le fac upload pe vreu site. Cel mai la indemana este sa fac copii dupa dvd-uri. Cristi Rusu si-a facut deja ieri copie dupa dvd-ul de acum o luna. Daca mai este cineva interesat va rog sa dati mesaj si aduc la concursul de la Valenii de Munte.
3. Din pacate la Galați nu vom ajunge datorita faptului ca mergem sa arbitram in Divizia A la Mioveni pe 14-15 in etapa. Imi pare rau ca nu ajung sa va vizitez domn' Paulica dar ne intalnim noi altadata si impartasim din tainele ospitalitatii!
PS: Am transmis mamei mele toate urarile voastre si a fost foarte bucuroasa ca v-au placut sarmalele. A promis ca mai face daca va plac asa de mult! La urmatorul turneu o sa facem sondaj: cine vrea snitel si cine vrea sarmale. O sa iasa cam ca sondajul ala cu cine vrea sa jucam 3/5 si cine 2/3, adica toata lumea vrea sarmale!!!
dn. sorin ,daca se poate,mi-as dori si eu filmuletul de la topoloveni...in special semifinala cu rares..care e un adversar redutabil....
iar cel din finala cu cristi......pentru analiza
Blade...dr Neubauer Bulldozer anatomic handle
FH. dr. Neubauer Domination red
BH.dr. Neubauer Diamant
Postat în original de Jax
bv horia ai batut 2 oameni fffffff tari: bogdan si rares pakat k mai incins pe mee inaintea lor orikm felicitarile mele
nu e chiar asa, cu Rares nu am mai jucat, s-a decis sa se joace doar finala mare (as fi ''furat-o'' oricum). Iar cu Bogdan am dat ceva filee care cred ca l-au cam exasperat. Tin sa multumesc colegului de antrenament si prietenului Mihai Balan care l-a obosit cu un meci inainte (in conditii normale as fi intuit rezultatul rapid). Celor 2 am sa le fac o cinste...am promis.
Schlager Carbon Off +
FH: Xiom Vega Elite Max
BH: Xiom Vega Europe Max
Postat în original de kingfiher_61
dn. sorin ,daca se poate,mi-as dori si eu filmuletul de la topoloveni...in special semifinala cu rares..care e un adversar redutabil....
iar cel din finala cu cristi......pentru analiza
Sigur ca se poate, dar asa cum am spus o sa aduc dvd-ul pt cei care solicita la concursul de la Valenii de Munte. As avea rugamintea sa-mi spuneti Sorin, respectul ramane oricum reciproc!!! Ma faceti sa ma simt destul de jenat deoarece diferenta de varsta e in favoarea dv.! (sau a mea, depinde cum privim lucrurile... )
Postat în original de bogdanel
....mda...., oricum am primit premiul de consolare, foarte bun, delicios, dar am avut dificultati in a o convinge pe soacra-mea ca la locu' 5-8 asta s a castigat
Sarut-mana....
PS deoarece sunt persoana publica, as dori ca inregistrarea meciului sa fie distrusa,
multumesc
mai bogdanele soacrei tale nu i-a placut premiul delicios?
Postat în original de horia
Abia astept si pozele... Faine sarmalute...si sortzul de la Dr. Oetker (inscriptionat cu ''Cea mai buna mama'') a picat la fix pentru nevasta-mea, deja era miezu' noptii (prietenii stiu de ce).
Se pare ca Topoloveni-ul imi poarta noroc.
Sorin, poate ma poti ajuta cumva cu filmarea pe care a facut-o tipul cu camera atunci cand am jucat cu Bogdan. In rest, MULTE FELICITARI
Uite ca tocmai pe Sorin l-am uitat..nu pentru mult timp !
Pentru toate Doamnele care inteleg "disparitiile" noastre la aceste turnee ,pentru ziua de 8 martie,si nu numai,-La multi ani!..si, va multumim pentru intelegere!
Comentariu