Munteanu Octavian Tecuci Open
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Turneu A București TopTenis Arena 4 iunie 2016
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 49 (0 members and 49 guests)
-
Coordonator Onorific
- 01.aug.2010
- 8139
- Brașov
Likes given: 1619Likes received: 3056
Stancalie Doru...Craiova...avansati
Comentariu
Salut. nu vreau sa fac spam, sau sa deranjez, dar ce reprezinta `MP<12` ? cum sunt doar un privitor de tenis de masă, care joaca in pauza de masa alaturi de colegii lui de birou, sau in parc cu prietena, ambii avand palete de 20 lei, nu cunosc termenii.
p.s. turneul este deschis celor gura-casca / amatorii inscrisi, chiar sunt amatori ?
Comentariu
Echipa AmaTur- 30.dec.2005
- 6920
- București
- 65
Likes given: 280Likes received: 755
Postat în original de Andrei_F Vezi postSalut. nu vreau sa fac spam, sau sa deranjez, dar ce reprezinta `MP<12` ? cum sunt doar un privitor de tenis de masă, care joaca in pauza de masa alaturi de colegii lui de birou, sau in parc cu prietena, ambii avand palete de 20 lei, nu cunosc termenii.
p.s. turneul este deschis celor gura-casca / amatorii inscrisi, chiar sunt amatori ?
PS MP<12 reprezinta o scara relativa a valorii, care nu are nici o o importanta la primele participari in Amatur.Ultima editare de Dan2; 24.mai.2016, 19:37.
Comentariu
poate `tonul` putin ludic al raspunsului m-a convins, sau tenta generala de prietenie de pe forum, dar cred ca am sa ma inscriu la amatori. macar sa pot spune prietenilor ca sambata m-am trezit devreme sa ma duc la `concurs`. norocul celor ce vor juca cu mine... victorii usoare !
Fatu Andrei - Madalin - Amatori
ne vedem in persoana pe 4 iunie!
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 20:16.Procesare...X
Comentariu