Patrascu Traian- amatori Lehliu Gara. multumesc
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Turneu A București TopTenis Arena 4 iunie 2016
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 62 (0 members and 62 guests)
-
maestru
- 17.iun.2011
- 1942
- Mioveni
- 68
Likes given: 3639Likes received: 1403
Din Drăgășani - Anescu Andu - Incepatori.Blade: XIOM AIGIS NOVUS
FH: Butterfly Feint AG 1,7mm
BH: Der Materialspezialist Kamikaze OX
Comentariu
Salut baieti, long time, no see
Am si eu o intrebare curioasa pentru Dan2 si domnul Cristescu:
L-am vazut jucand pe dl Chuck, postul 20, pag.2. Joaca extraordinar, are 59 ani, MP> 12 si vad ca s-a inscris la Incepatori- gura-casca.
De ce nu s-a inscris pe scara valorii la amatori, open sau open+ ?
Danut
Comentariu
Înțelept- 01.apr.2009
- 6058
- Brașov, Romania, Romania
- 66
Likes given: 29Likes received: 43
Din Brașov la amatori/avansati
Popa Mircea
Marin Floricel
Tarau Vasile
Padurariu Costel
Antal Denes
Comentariu
Echipa AmaTur- 30.dec.2005
- 6920
- București
- 65
Likes given: 280Likes received: 755
Postat în original de taiegatu Vezi postSalut baieti, long time, no see
Am si eu o intrebare curioasa pentru Dan2 si domnul Cristescu:
L-am vazut jucand pe dl Chuck, postul 20, pag.2. Joaca extraordinar, are 59 ani, MP> 12 si vad ca s-a inscris la Incepatori- gura-casca.
De ce nu s-a inscris pe scara valorii la amatori, open sau open+ ?
Danut
Probabil vrea sa-mi incerce vigilenta, dar locul fiecaruia pe grila de start va fi clarificat dupa aparitia clasamentului 1 iunie.
Comentariu
cadet- 14.mai.2016
- 10
- bucuresti
- 46
Likes given: 0Likes received: 0
Buna ziua, va rog sa il treceti pe Dl Knobel la categoria incepatori. De asemenea am dori sa inscriem si pe Dra Bianca Negru la categoria de incepatori. Dl Lucian Acatrinei va participa la categoria Open.
Comentariu
Coordonator Onorific- 08.mai.2007
- 1731
- Constanța, Romania, Romania
- 60
Likes given: 352Likes received: 309
Din Constanța - Nicola Marian,Solcan Florin - AmatoriBlade Dr Neubauer Phenomenon, FH Dignics 05, BH Yasaka Antipower
Comentariu
senior- 08.sep.2010
- 819
- București, Romania,
- 68
Likes given: 36Likes received: 285
Multumesc sincer pentru apreciere Danut! Joc acolo unde imi este locul si care este dat de MP care din pacate este <12. Asa pentru o curiozitate totusi si aici la asa zisii categorisiti "incepatori" sunt destule valori care joaca un tenis de calitate. Acum desigur depinde si de fiecare cum se vede pe sine insusi..campion, zmeu la masa de tenis! De aceea probabil au fost si introduse baremurile MP -urile la inscrierea competitorilor si in functie de palmaresul fiecaruia si frecventa participarilor la concursuri! Ma bucur inc-o data ca am un fan al jocului meu de tenis! La o revedere placuta ca de fiecare data!
- - - Actualizat - - -
Postat în original de Dan2 Vezi postSalutare,
Probabil vrea sa-mi incerce vigilenta, dar locul fiecaruia pe grila de start va fi clarificat dupa aparitia clasamentului 1 iunie.
Din pacate
Comentariu
Buna ziua. Se inscriu la ''Incepatori'' Hutanu Adrian si Stoian Sebastian din Slobozia. Multumim frumos.Când vulturii tac, papagalii încep să trăncănească.
Comentariu
Postat în original de Chuck Vezi postMultumesc sincer pentru apreciere Danut! Joc acolo unde imi este locul si care este dat de MP care din pacate este <12. Asa pentru o curiozitate totusi si aici la asa zisii categorisiti "incepatori" sunt destule valori care joaca un tenis de calitate. Acum desigur depinde si de fiecare cum se vede pe sine insusi..campion, zmeu la masa de tenis! De aceea probabil au fost si introduse baremurile MP -urile la inscrierea competitorilor si in functie de palmaresul fiecaruia si frecventa participarilor la concursuri! Ma bucur inc-o data ca am un fan al jocului meu de tenis! La o revedere placuta ca de fiecare data!
- - - Actualizat - - -
Dragi prieteni carcotasi Nu incerc nicio vigilenta! Joc acolo unde imi este locul dat de un regulament al Amatur-ului !..Am la data inscrierii MP<12..!Din pacate
)) ca te stiu eu bine, ai calitati de jucat de divizia A, si daca erai mai tanar faceai fata cu brio in Superliga....
deci de ce vrei sa nenorocesti niste jucatori amatori, carora le tremura mana pe paleta? ...
Comentariu
Echipa AmaTur- 28.dec.2012
- 4692
- Târgoviște, DB
Likes given: 491Likes received: 1390
Postat în original de taiegatu Vezi postvad ca s-a inscris la Incepatori- gura-casca.
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 20:01.Procesare...X
Comentariu