Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Turneu A București TopTenis Arena 4 iunie 2016
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 18 (0 members and 18 guests)
-
senior
- 28.mar.2016
- 1012
- București
- 46
Likes given: 243Likes received: 622
Constantin Sursilov, București, IncepatoriBlade: Butterfly Lin Yun-Ju Super ZLC
Fh: Butterfly Glayzer
Bh: Butterfly Glayzer 09C
Comentariu
Postat în original de Antal Denes Vezi postPeste 20 de ani,cand vei ajunge aproape de varsta dl.Cristescu C. parca te vad ca o sa vorbesti altfel,Danut.
Deci ne cunoastem destul de bine unul pe altul, si ceea ce am scris eu este o gluma asa intre noi, pe care stiu sigur ca dansii o gusta
Deci in concluzie, eu zic ca pe langa plasma, sa punem si cateva beri reci la amatori la masa ca sa ne simtim impliniti si mai ales exceptional de bine asa ca intre prieteni
Danut
Comentariu
Înțelept- 01.apr.2009
- 6058
- Brașov, Romania, Romania
- 66
Likes given: 29Likes received: 43
Ma bucur ca mai stim de gluma si mai ti aprope si de cei care sunt mai la departare.
Te salut cu stima.
Comentariu
Echipa AmaTur- 28.dec.2012
- 4692
- Târgoviște, DB
Likes given: 491Likes received: 1390
Postat în original de taiegatu Vezi postDeci in concluzie, eu zic ca pe langa plasma, sa punem si cateva beri reci la amatori la masa ca sa ne simtim impliniti si mai ales exceptional de bine asa ca intre prieteni
PS Gata cu off-topicul, ma scuzati dl. Dan.
Comentariu
Postat în original de Antal Denes Vezi postMa bucur ca mai stim de gluma si mai ti aprope si de cei care sunt mai la departare.
Te salut cu stima.
Astia de la Brussels is ca vremea de aici. Ploua in fiecare zi aici, asa ca daca faci o gluma cu ei, iti zambesc de parca zici ca i-ai batut))
PS pt domnul Bogdan V . Nici sa nu auzim de beri la Open, aia trebuie sa fie seriosi, ei sunt cu performanta
Comentariu
senior- 29.iun.2013
- 670
- București
- 1025
Likes given: 128Likes received: 167
Apropo de locul fiecaruia in functie de medie, se transfera Dospinescu George de la Open la Amatori.
De data asta ii las sa-mi scape!
Comentariu
Dk nu am voie la avansati, atunci inscrieti.ma, va rog la începători. Mulțumesc!
Trimis de pe al meu D2303 folosind Tapatalk
Comentariu
Sorescu Mircea Ploiești Avansati
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk"Be your self, everyone is already taken"- Oscar Wilde
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 19:12.Procesare...X
Comentariu