Se retrage Vasile Gelu Iulian. Succes participantilor!
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Turneu A București TopTenis Arena 4 iunie 2016
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 63 (0 members and 63 guests)
-
Buna seara,
Numele meu este Nicola Gheorghe
Dupa cum am citit regulamentul am ajuns la concluzia ca primul venit primul inscris , ieri eram pe pozitia 46 acuma sunt pe pozitia 47 si nu stiu de ce ? va rog sa-mi spune-ti daca mai pot participa la concurs dupa pozitia 47 , turneu incepatori.
Multumesc,
Comentariu
Echipa AmaTur- 30.dec.2005
- 6920
- București
- 65
Likes given: 280Likes received: 755
Postat în original de Nicu Grosan Vezi postOameni buni dar când mă treceți pe lista la open... Am scris doua mesaje și încă nimic..Postat în original de mosh Vezi postBuna seara,
Numele meu este Nicola Gheorghe
Dupa cum am citit regulamentul am ajuns la concluzia ca primul venit primul inscris , ieri eram pe pozitia 46 acuma sunt pe pozitia 47 si nu stiu de ce ? va rog sa-mi spune-ti daca mai pot participa la concurs dupa pozitia 47 , turneu incepatori.
Multumesc,
Comentariu
A intervenit o problema personala si nu mai pot participa la acest concurs.
Va doresc multa bafta tuturor participantilor!!!Gabita - Tenismena
Comentariu
senior- 29.iun.2013
- 670
- București
- 1025
Likes given: 128Likes received: 167
Postat în original de GeorgeDospinescu Vezi postDopinescu George - București - Open
- - - Actualizat - - -
Dospinescu, scuze...
Comentariu
Echipa AmaTur- 30.dec.2005
- 6920
- București
- 65
Likes given: 280Likes received: 755
Postat în original de GeorgeDospinescu Vezi postIntrebare: Daca, din motive personale, dimineata nu pot ajunge la amatori si vreau sa ma reinscriu la open, am locul asigurat din data de 24.05.2016. ora 20.48?
Comentariu
Se retrage Sorescu Mircea-Avansati
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk"Be your self, everyone is already taken"- Oscar Wilde
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 20:03.Procesare...X
Comentariu