Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Un lipici foarte bun, asa cum spuneam intr-un topic mai vechi, pe care am avut ocazia sa-l incerc si din care, ulterior, am cumparat o juma' de kil', ca sa-mi ajunga pana la Craciun. Un lipici cu o consistenta normala, foarte asemanator cu Revolution, dar cu un pret sensibil mai scazut si care nu trebuie aplicat in 6 sau cine stie cate zeci de straturi (asa cum am mai vazut prin alte prezentari) pentru a se dezlipi usor de pe burete, fara sa dauneze acestuia, ci doar in 2, maxim 3, straturi "normale".
Interesant este faptul ca, aplicand 3 straturi pe burete si unul pe lemn, cu acest lipici am reusit sa lipesc temeinic o fata boostata la greu, indoita mai rau ca vela unei goelete cu vant din pupa, si care, dupa mai mult de o luna de utilizare, sta perfect lipita pe margini, acest lucru dovedind o buna compozitie.
Despre asa numitul efect de speedglue acest lipici nu se deosebeste cu aproape nimic de marile branduri de pe piata, pe care am dat o galagie de bani in ultimii ani (gen Formula First, Free Chack sau Finezip), acest efect aparand, dupa parerea mea, la ceva mai mult de 24 de ore de la aplicare (la Revolution am observat cel mai bine aceasta perioada de timp), dar nu cred ca e vreo problema atata vreme cat ai grija sa lipesti fetele cu un pic mai mult de o zi inaintea concursului.
Un lipici foarte bun, asa cum spuneam intr-un topic mai vechi, pe care am avut ocazia sa-l incerc si din care, ulterior, am cumparat o juma' de kil', ca sa-mi ajunga pana la Craciun. Un lipici cu o consistenta normala, foarte asemanator cu Revolution, dar cu un pret sensibil mai scazut si care nu trebuie aplicat in 6 sau cine stie cate zeci de straturi (asa cum am mai vazut prin alte prezentari) pentru a se dezlipi usor de pe burete, fara sa dauneze acestuia, ci doar in 2, maxim 3, straturi "normale".
Interesant este faptul ca, aplicand 3 straturi pe burete si unul pe lemn, cu acest lipici am reusit sa lipesc temeinic o fata boostata la greu, indoita mai rau ca vela unei goelete cu vant din pupa, si care, dupa mai mult de o luna de utilizare, sta perfect lipita pe margini, acest lucru dovedind o buna compozitie.
Despre asa numitul efect de speedglue acest lipici nu se deosebeste cu aproape nimic de marile branduri de pe piata, pe care am dat o galagie de bani in ultimii ani (gen Formula First, Free Chack sau Finezip), acest efect aparand, dupa parerea mea, la ceva mai mult de 24 de ore de la aplicare (la Revolution am observat cel mai bine aceasta perioada de timp), dar nu cred ca e vreo problema atata vreme cat ai grija sa lipesti fetele cu un pic mai mult de o zi inaintea concursului.
Am testat lipiciul de la Bogdan pe doua fete pe care le-am boostat cu X-Treme Power Booster. Mentionez ca am efectuat procesul de boostare de doua ori in doua saptamani consecutive, dupa cum urmeaza:
Am aplicat doua straturi de booster pe burete, la interval de 15 minute intre ele.
Am aplicat alte doua straturi dupa aprox 12 ore.
Dupa prima boostare am lipit fetele pe lemn si am aplicat un strat de lipici pe fata si un strat de lipici pe lemn. (nu am dat mai multe straturi de lipici pentru ca stiam ce urmeaza)
Am jucat paleta un antrenament, si ce am zis eu? poate mai mult!!!
Am reluat procesul la fel ca prima data si au iesit doua nenorociri de fete pe care le-am considerat compromise!!!
Compromise pe dracu,am dat din nou un strat de lipici pe fete (lipiciul de la prima lipire nu l-am dat jos) si un strat pe lemn si s-au lipit bocna!!!!!!!!!! Nu se compara cu nici un lipici pe care l-am folosit pana acum.
"Restul puteti vedea", "pentru ca automobile" si "constructii intr-o apa"
FH DHS H3 NEO NEAGRA - CLONELSDC XuXin Edition - BH DHS H3 NEO ROSIE Sistemu-i carnivor, se pregăteşte să te consume, doar că regimu-i vegan, tre să fiarbă legume!!!
Daca la 400 ,cadoul este cel mentionat la 500 ?????? (regula de trei simple
BOGDANE vreau 500 de grame .
Marcu Vasile str. MALINILOR nr. 2 bl. D 4 sc. B ap. 4 mun. VATRA DORNEI jud. SUCEAVA cod 725 700 TEL 0756258169 Ma alatur colegilor si vreau sa spun ca sunt foarte multumit de acest lipici , de aceea recomand cu caldura.
TE SALUT BOGDANE ,cu stima si mult respect.
Ultima editare de marcu vasile; 03.iun.2016, 11:38.
Blade . PHOTINO
Fh. Tibhar ev. Mx-p
Bh.:Tibhar ev. Mx-p MATERIALE TENIS DE MASA EMI.TT
Dupa ce am lipit fetele andro pe care le-am boostat cu X-Treme Power Booster, folosind lipiciul de la bogdan, revin cu cateva impresii dupa dezlipire!!!
Lipiciul s-a dat jos foarte usor, fara sa dezintegreze parti din burete. In general la restul fetelor pe care l-am boostat si la care am folosit alte lipiciuri, buretele, fiind mai sensibil dupa boost se dezintegra usor. CU ACEST LIPICI NU AM AVUT NICI O PROBLEMA, TOATA "AFACEREA A DURAT 10 MIN"
FH DHS H3 NEO NEAGRA - CLONELSDC XuXin Edition - BH DHS H3 NEO ROSIE Sistemu-i carnivor, se pregăteşte să te consume, doar că regimu-i vegan, tre să fiarbă legume!!!
Am comandat si eu un flacon ! Tot ce pot sa spun este calitate la pret mic ! Un lipici foarte bun si foarte usor de curatat dupa vreo 4 straturi (dupa 5 -6 se curata excelent ! )
Recomand !
FH: XIOM VEGA PRO LEMN : BT MAZE Advance - AN
BH : XIOM YANUS-DF
Comentariu