Adrian Ionita
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
BRAȘOV: În fiecare Joi (18:00) - Turneu "Antrenamentul de Joi" TT Energy
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 19 (0 members and 19 guests)
-
organizator local
- 10.oct.2008
- 1536
- Brașov
- 40
Likes given: 695Likes received: 444
CLASAMENT AVANSATI/OPEN
inclusiv etapa 11
PLAY OFF
1. Ciobanu Adrian V 35+4v+3(42)
2. Kis Istvan V 35+2v+1(3
2. Stefan Patrick V 31+4v+3(3
4. Veris Dumitru V 32+4v+1(37)
5. Loghin Florin V 28+1v+2(31)
6. Costache Marian V 26+0v+(26)
7. Movileanu Neculae V 23+3v+
8. Ionita Adrian V 22+2v+
9. Butunoiu Dorin V 21+1v+
10. Darjan Daniel V 15+5v+
11. Bucsoiu Vlad V 15
12. Drapac Gheorghe V 13+1v+
13. Cojocaru Nicusor V 10
13. Saulea Bogdan V 10
13. Babes Razvan V 10
100% PREZENTE
Kis Istvan
Veris Dumitru
INCEPATORI
inclusiv etapa 10
PLAY OFF
1. Ionita Adrian V 36+2+3(41 )
2. Radu Ciprian V 33+2+2(37)
3. Itu Lucian V 27+4+3(34)
4. Drapac Gheorghe V 27+2+1(30)
5. Butunoiu Dorin V 23+5+0(2
6. Saulea Bogdan V 24+0(24)
7. Cojocaru Nicusor V 22+3+
8. Ianovici Florin V 20+
9. Trofin V 14
9. Babes Razvan V 14
11. Stanciu C-tin V 11+2
11. Movileanu Adrian V 11+2
11 Maftei Robert V 11+2
14. Georgescu Radu V 12
15. Maftei Sebi V 9
100% PREZENTE
Drapac Gheorghe
Itu LucianUltima editare de Alexandrel Bv13; 07.ian.2020, 13:06.
Comentariu
senior- 12.mar.2016
- 529
- Brașov
- 43
Likes given: 73Likes received: 357
Am si eu de rectificat...două aspecte...unul daca concursul mai respecta vreo regula ...in sensul participării jucătorilor conf. mp-ului si al categoriei...si al doilea ar fi legat de desfășurarea fiecărei etape...si anume împărțirea jucătorilor in grupe de 5 ...6 jucători (dupa regula primul inscris)...observ ca au fost grupe si de 12 jucători...
Comentariu
organizator local- 10.oct.2008
- 1536
- Brașov
- 40
Postat în original de Florin Lucian Loghin Vezi postAm si eu de rectificat...două aspecte...unul daca concursul mai respecta vreo regula ...in sensul participării jucătorilor conf. mp-ului si al categoriei...si al doilea ar fi legat de desfășurarea fiecărei etape...si anume împărțirea jucătorilor in grupe de 5 ...6 jucători (dupa regula primul inscris)...observ ca au fost grupe si de 12 jucători...
1. conform mp-ului sunt 2 jucatori care au trecut la open si 1 la Elit dar spre finalul campionatului(discutia am mai avut-o in vara cand Patrick era subiectul,iar voi a-ti fost deacord sa participe in continuare). Ma bucur ca Patrick a reusit intr-un timp atat de scurt sa treaca de la avansati la Open si de 1 luna la Elite.
2. grupa de 12 la care faci referire s-a concretizat la votul celor de la etapa respectiva(eu fiind in concediu) si nu s-au schimbat din mers regurile acestea le stabilim de comun acord. Regula era sa nu mai facem gr mai mari de 6 cu accent pe gr de 5. In rare situati se pot face gr de 7,8,9 daca sunt doar atatia competitori. In legatura cu gr de 12 vom vorbi asupra ei la etapa urmatoare!
Iar daca vrei de anul viitor datorita spatiului redus voi transforma avansati/open in avansati/open si elite daca se vrea! Tot acest nucleu de jucatori vor fii asa ca nu cred ca te sperie daca vor veni si altii. Daca vin cel putin 10 jucatori Open si Elit atunci voi face separat doar pe aceste categ.
Dar repet cred a puteam solutiona acest aspect doar intr-o discutie...!!!
Comentariu
organizator local- 10.oct.2008
- 1536
- Brașov
- 40
Inscrieri Etapa a 11-a Incepatori Joi 28.11.2019 ora 18.00
Cojocaru Nicusor
Saulea Bogdan
Maftei Robert
Maftei Sebastian
Drapac Gheorghe
itu lucian
Adrian Ionita
Mircea Contiu
Butunoiu Dorin
Ciorasteanu Ionut
Serban Stelian
Serban Adrian
Soporan David
Radu Ciprian
Movileanu Adrian
Soficaru George
Mureșan Adrian
17pers
Gr 1
Ionita Adrian 2V
Radu Ciprian 2V
Butunoiu Dorin 5V
Drapac Gheorghe 2V
Itu Lucian 4V
Saulea Bogdan 0V
Gr 2
Cojocaru Nicusor 3V
Contiu Mircea 3V
Movileanu Adrian 2V
Maftei Sebi 0V
Gr 3
Cioresteanu Ionut 4V
Soficaru George 2V
Maftei Robert 2V
Mureșan Adrian 0V
Lorincz Dan 2V
Gr 4
Serban Stelian 0V
Serban Adrian 1V
Soporan David 2VUltima editare de Alexandrel Bv13; 05.dec.2019, 13:32.
Comentariu
senior- 12.mar.2016
- 529
- Brașov
- 43
Postat în original de Alexandrel Bv13 Vezi postSalut Florin! Dupa cum ti-am spus iti mai spun o data si aici:
1. conform mp-ului sunt 2 jucatori care au trecut la open si 1 la Elit dar spre finalul campionatului(discutia am mai avut-o in vara cand Patrick era subiectul,iar voi a-ti fost deacord sa participe in continuare). Ma bucur ca Patrick a reusit intr-un timp atat de scurt sa treaca de la avansati la Open si de 1 luna la Elite.
2. grupa de 12 la care faci referire s-a concretizat la votul celor de la etapa respectiva(eu fiind in concediu) si nu s-au schimbat din mers regurile acestea le stabilim de comun acord. Regula era sa nu mai facem gr mai mari de 6 cu accent pe gr de 5. In rare situati se pot face gr de 7,8,9 daca sunt doar atatia competitori. In legatura cu gr de 12 vom vorbi asupra ei la etapa urmatoare!
Iar daca vrei de anul viitor datorita spatiului redus voi transforma avansati/open in avansati/open si elite daca se vrea! Tot acest nucleu de jucatori vor fii asa ca nu cred ca te sperie daca vor veni si altii. Daca vin cel putin 10 jucatori Open si Elit atunci voi face separat doar pe aceste categ.
Dar repet cred a puteam solutiona acest aspect doar intr-o discutie...!!!
Comentariu
Postat în original de Florin Lucian Loghin Vezi postSalut...sunt de acord cu participarea lui Patrick nu am nicio problemă.. dar nu este corect sa se stabileasca clasamentul final in urma unei etape...nu este fair play pt cei care nu au putut ajunge, din diverse motive
Comentariu
senior- 12.mar.2016
- 529
- Brașov
- 43
Postat în original de Adi17 Vezi postEu zic ca cel mai important este - in masura posibilului - sa jucam cat mai mult si cu cat mai multi - asa ne antrenam cel mai bine - ca e un antrenament in fond "Antrenamentul de joi" . Asa ca de ce sa nu jucam fiecare cu fiecare daca suntem doar 12 si avem 4 mese?! Problema este eventual la punctaj, iar punctajul poate fi ajustat ca oricum nu este 100% corect asa cum este - grupele pot fi diferite ca nr de participanti deci automat si posibilitatea de a lua puncte difera putin. Iar problema cu punctajul daca chiar asa vrem sa fie superexact se poate rezolva printr-o ajustare proportionala. Gen : a fost grupa de 10 - se inmultesc punctele cu 0.5 ca sa fie echitabil fața de situatia cu grupe de 5. Sau un sistem mai complex de punctare care tine cont si de puterea partenerilor cu care ai jucat - asa cum este la Cluj de ex.
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 13:30.Procesare...X
Comentariu