Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
daca faceți grupele de seara si dimineața sunt absenți la începatori, ramin 3 jucatori în grupă ?
cum procedați dacă aveți 2 jucatori absenți într-o grupă de avansați dimineața în ziua concursului ?
Fatalitate.De ce sa ramana 3 in grupa?Doar grupele sunt de 5 jucatori. Daca lipsesc mai multi si se nimeresc din aceeasi grupa intradevar exista o problema.
Dar dupa cum stii eforturile mele s-au indreptat in a intelege fenomenele retragerilor si absentelor , si dupa cate am observat la ultimele turnee in care am fost implicat retragerile au fost extrem de putine si absentele aproape inexistente.
Un studiu facut de mine pe cei absenti arata ca majoritatea(aproape toti) sau inscris cu cel putin o saptamana inainte sau 2 si intre timp au aparut altele sau au uitat.De aceea incercam acest mod de inscriere doar inainte cu 5 zile de turneu astfel incat sa micsoram rata probabilitatilor de a interveni necunoscute in programul participantiilor.
Sunt mai multe de discutat dar pe parcurs daca apar intrebari.
Avem pregatit la sala in dimineata turneului si 3 rezerve ce pot juca la mai multe categorii in cazul absentelor..Una dintre ele sunt eu,(de accea am ajustat media la 11 )
Marius,am mai citit odata postul lui Virgil dar tot nu l-am inteles.La ce se refera sau e o gluma referitoare la inscrierea domnului Pralea de catre Claudiu.Dar am vazut ca l-ai mai inscris tu odata.
Avem pregatit la sala in dimineata turneului si 3 rezerve ce pot juca la mai multe categorii in cazul absentelor..Una dintre ele sunt eu,(de accea am ajustat media la 11 )
eu doar am atras atenția că ?ntocmirea grupelor cu o seară înainte ar putea produce surprize
neplăcute pt organizatori
deoarece în anumite cazuri trebuie refăcute grupele
de ex: daca ai o rezervă cu un anumit MP (mai mare) nu poți să mai îl treci simplu într-o anumită grupă doarece daca folosești șarpele automat toate grupele se schimbă
și după care apar comentarii. deoarece unii nu vin să joace tenis
vin să facă punctaj indiferent dacă încercați să reduceți timpii de așteptare
Dar la avansati si la incepatori de ce nu se fac grupe de 6 jucatori, incap mai multi ,si asa locurile disponibile sau epuizat in 50 sec.este cel mai tare turneu. Bravo d-nul PRALEA. Poate vin ca spectator?
Dar la avansati si la incepatori de ce nu se fac grupe de 6 jucatori, incap mai multi ,si asa locurile disponibile sau epuizat in 50 sec.este cel mai tare turneu. Bravo d-nul PRALEA. Poate vin ca spectator?
- - - Actualizat - - -
Dar oricum vin !!!!!
- - - Actualizat - - -
Sau poate primesc un wild card?
Daca se inscriau numai femei,stiam de ce se inghesuie,dar asa nu inteleg nici eu.
Comentariu