Felicitari organizatorilor pentru buna desfășurare a concursului ,Felicitari tuturor concurentilor!A fost o atmosferă foarte frumoasă !Respect !
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Turneu B Ploiești 02.07.2016
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
Un turneu intens. Va multumesc din suflet Adriana si dl Lucian pentru rabdare si intelegere . Atmosfera a fost una destinsa, m-am bucurat de fiecare moment,chiar si ca simplu spectator. O experienta noua pentru Daniel care a mai invatat vreo 2 -3 lectii ...atat de tenis cat si de viata. 😊
Comentariu
Asa ar trebui sa fie toate turneele B, sa apara jucatori din toate judetele si valoarea sa fie ridicata.
Comentariu
Semifinala OPEN a Turneului B INDOOR Ploiești _ 2 iulie 2016
Lucasz Klimas - Alexandru Enciu
(cu secvente intercalate din finala Amatori : Sorin Chiru (Campina) - Cristi Dima (București)
FAZA TURNEULUI poate fi vizionata la min 8.30, cand Alexandru Enciu returneaza decisiv mingea lovita exploziv de Lucasz..
Reflex extraordinar pe care am incercat sa-l surprind in imagini in postul urmator.
OBS
Filmul complet al turneului va fi editat de prietenul meu Marian Bogdan in aceasta seara..
- - - Actualizat - - -
- - - Actualizat - - -
- - - Actualizat - - -
Ultima editare de Dan12; 04.iul.2016, 13:42.
Comentariu
Felicitari tuturor, va asteptam cu mare drag la urm concurs organizat la Indoor Tennis!
https://www.facebook.com/indoortennisclub/
Comentariu
Felicitari ,domnul TIGAU pentru jocul frumos si luminos si intreruperea meciului la fiecare minge, mai ales la revenirea de la 2 0, 2 2 si aranjarea jaluzelei la 2 0 la mine la fiecare minge aranja perdeaua rusinos.
Comentariu
senior- 20.ian.2015
- 1426
- buftea
- 57
Likes given: 146Likes received: 462
Lasa Liviule nu fii suparat ca-l prinzi data viitoare. Si eu am avut ambele meciuri in mana si am pierdut in final.Cu ocazia asta si eu si tu stim cum ne pregatim pt data viitoare!
Comentariu
Vasilica ai jucat foarte frumos te am batut foarte greu.
Ar cam fi timpul sa intri la gladiatori.
Comentariu
senior- 20.ian.2015
- 1426
- buftea
- 57
Likes given: 146Likes received: 462
Sa stii ca si la Avansati sunt cativa jucatori care probabil sunt in primii 20-30 la open! O sa mai incerc sa joc la open. Mai bine invins de jucatori buni decat sa castig niste meciuri usoare! Am vrut inca de anul trecut sa incerc insa mi-a fost un pic teama sa nu fiu carne de tun!
Comentariu
organizator tehnic- 19.iul.2012
- 5539
- Ploiești, PH, Romania
Likes given: 5082Likes received: 2224
"Nu ne oprim din joacă atunci când îmbătrânim ci îmbătrânim când încetăm să ne mai jucăm."
George Bernard Shaw
https://www.facebook.com/profile.php?id=100076731614144
https://youtube.com/c/MarianBogdanPloiesti
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 00:50.Procesare...X
Comentariu