Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

fete tibhar

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• fete tibhar

Pot fi"intinerite"fetele de la o paleta TIBHAR INDIVIDUAL -STORM ,made in Japan(Allround Attack-Competition) care si-au pierdut aderenta din cauza virstei si nu a folosirii deoarece am alta paleta de baza!Solutia implicita "Schimb-o"evident este facila,dar parca as mai pastra-o

Re: fete tibhar

domnule Albu este un proverb romanesc:POTI SA DAI SI CU CEARA CE E MORT NU S-E MAI SCOALA.
    cam asa e si cu fetele care l-e aveti INDIVIDUAL.
    cu acest tip de fete am inceput tenisul prin anii 80.
    deci sunt superanbatranite si nu mai ai ce revigora la ele.
    o-ti fi legat sufleteste de ele dar...tenisul evolueaza!
    e doar un sfat.

Comentariu

Paulica,esti tare rau
      Am ris o ora
      www.tenismasa.ro

Comentariu

si ce domnule tibi,nu am dreptate?
        nu trebuie sa s-e mai vanda si fete noi?
        mai ales ca tu ai preturi bune...
        melancolia o lasam la o parte...daca vrei sa joci tenis,daca nu.... joci cu fete din anii 60

Comentariu

Domnule Chiru am receptionat "reverul amical"si m-am deplasat la o sala pentru un diagnostic final a Tibharului meu "de suflet"!am ochit o pereche de "meseriasi" si l-am rugat pe cel care avea un joc preponderent de atac sa probeze "antichitatea" mea cu partenerul lui.Dupa un sfert de ora de acomodare cu paleta mea ,au inceput un meci de 3 din 5 seturi.Spre surprinderea mea,aproape fiecare schimb de mingi se termina cu topspinuri devastatoare!Bineinteles ale Tibharului si asta indiferent de" kilogramele" de efect ale adversarului dotat cu o paleta pe care daduse-lemn si fete-peste 150 de euro la oferta!(Budapesta).Am realizat ca,de fapt, eu sunt cel care a imbatrinit si mai putin paleta
          Eu am fost si ramin un "amator"in lumea celor care iubesc tenisul de masa si am realiza de foarte multi ani ca ,de cele mai multe ori,doar la valori apropiate conteaza performantele de finete ale paletei!Poti sa ai cea mai performanta paleta japoneza,daca n-ai "chemare",te bate unul talentat si cu un placaj in forma de paleta!Salutari si succese in competitii!

Comentariu

In cazul asta va recomand doua solutii, una ieftina si una scumpa.
            1.Cea ieftina consta in ulei vegetal (de masline sau de floarea soarelui), cateva picaturi pe care le puneti in palma, le intindeti pe amandoua mainile si stergeti fetele paletei cu ele, dupa care asteptati pana cand dispare aspectul lucios pt ca uleiul se absoarbe in cauciuc. Dupa un timp (nu neaparat in aceiasi zi) veti simti o elasticizare usoara a fetelor si marirea spinului.
            2.Cea scumpa se numeste "Spinmax" si avea Valigti la un moment dat, de la Joola.
            Lemn- Bty Viscaria
            FH - TENERGY 05
            BH - TENERGY 80

Comentariu

Procesare...
            X